Resultaten laden ...

Snellius 1

20 - 900 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beitel
Bedrijventerrein Avantis

Kantoorruimte te huur Snellius 1 (Heerlen)

Ben je met jouw organisatie op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte in Heerlen? In dit kantoorgebouw aan de Snellius 1 zijn meerdere kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Indien gewenst is het mogelijk om meubilair te huren bij de kantoorruimte. De ruimtes zijn te huur voor een vast maandelijks bedrag inclusief servicekosten en het gebruik van de faciliteiten binnen het kantoorgebouw.

Huurprijzen Snellius 1

Op deze uitstekende locatie nabij de Duitse grens is het mogelijk om op flexibele voorwaarden een hoogwaardige kantoorruimte te huren. Deel verhuur binnen het gebouw is al mogelijk vanaf 20 m2 en zijn al te huur vanaf € 265,- per maand. Ben je opzoek naar een grotere kantoorruimte? Dat kan. Er zijn ook ruimtes te huur vanaf 100 m2 tot 600 m2. Lebe biedt u de mogelijkheid tot het huren van een kantoorruimte binnen dit hypermodern object op basis van uw wensen. Dus wilt u een kantoor huren in Heerlen? Dan bent u bij Lebe aan het juiste adres.

Hoogwaardige faciliteiten

Binnen het gebouw worden meerdere faciliteiten aangeboden. Zo beschikt het gebouw over een bemande receptie in de entree van het gebouw en is er doordeweeks een huismeester aanwezig. Wil je vergaderen op kantoor? Dat kan. Het gebouw beschikt namelijk over ruime vergaderfaciliteiten die per dagdeel te huur zijn. Kom je met de auto naar kantoor? Het kantoorgebouw beschikt over een ruime parkeergarage en een parkeerterrein naast het gebouw waar geparkeerd kan worden. Daarnaast worden er op deze locatie regelmatig netwerk events georganiseerd.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw bevindt zich op het eerste business park over de grens vanuit Duitsland. Dit business park is gelegen nabij de A76. Deze verbindingsweg is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf het kantoorgebouw. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar. Voor het gebouw bevindt zich een bushalte, welke een directe verbinding heeft met Aken.

Huur jij binnenkort ook een moderne kantoorruimte aan de Snellius 1?