Resultaten laden ...

Spaarpot Oost 4

10 m2 kantoorruimte te huur in Geldrop

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Braakhuizen-Noord
Bedrijventerrein SPAARPOT

KANTOORUNITS SPAARPOT OOST 4

Representatieve kantoorunits met een totaal oppervlak van circa 315 m², gelegen op bedrijventerrein de "Spaarpot” in Geldrop. De kantoorruimtes zijn onderdeel van het bedrijfspand van Manders Transport & Logistics. Elke unit is voorzien van een eigen voordeur, postadres en voorzieningen.

Kantoorunit 1: Spaarpot Oost 6B (125 m²)
Kantoorunit 2: Spaarpot Oost 6A (100 m²) VERHUURD
Kantoorunit 3: Spaarpot Oost 4B (30-90 m²)

UITBESTEDING VAN UW LOGISTIEKE ACTIVITEITEN

Manders Transport & Logistics is een transportbedrijf gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. Op dit moment biedt Manders diverse kantoorruimtes aan, deze zijn verwerkt in het bedrijfspand met magazijn van in totaal +/- 8000 m², gelegen op bedrijventerrein de “spaarpot” in Geldrop. Huurders van deze kantoorruimtes krijgen voorrang op opslagaanvragen per palletplaats en overige logistieke dienstverlening zoals transport, orderverzameling en ompakwerk.

LOCATIE

De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein “Spaarpot” in Geldrop aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Het terrein is goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond ) en de A67 (Eindhoven-Venlo) gelegen. Daarnaast zijn de infrastructurele voorzieningen zeer goed voor zowel personenvervoer en zwaar vrachtverkeer.

PARKEREN

Op het terrein zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig. In overleg kunnen in combinatie met de huur een aantal parkeerplaatsen gereserveerd worden. Deze worden dan voorzien van een bordje met uw bedrijfsnaam zodat andere aanwezigen op het terrein weten dat zij hier niet mogen parkeren.

SPAARPOT OOST 6B (BESCHIKBAAR)

Oppervlak: circa. +/- 125 m²
Aantal kantoorunits: 3
Toiletten: 1
Aantal parkeerplaatsen: In overleg
Huurprijs: In overleg
Servicekosten: In overleg

SPAARPOT OOST 6A (VERHUUURD)

Oppervlak: circa. +/- 100 m²
Aantal kantoorunits: 3
Toiletten: 1
Aantal parkeerplaatsen: In overleg
Huurprijs: In overleg
Servicekosten: In overleg

SPAARPOT OOST 4B (PER DIRECT BESCHIKBAAR)

Oppervlak: circa. 90m²
Aantal kantoorunits: 3
Toiletten: 2
Aantal parkeerplaatsen: In overleg
Huurprijs: In overleg
Servicekosten: In overleg

VOORZIENINGEN

De ruimtes zijn voorzien van een alarminstallatie, airconditioning, betonvloer met tapijtafwerking, intercom, stucwerkwanden, systeemplafond met inbouwverlichting, hardhoutenkozijnen met dubbele beglazing, lamellen, mechanische ventilatie, wandradiatoren, betegelde toiletruimte, pantry en meerdere internet en telefonieaansluitingen.

*Verhuurder is op dit moment bezig met het verkrijgen van een energielabel voor deze kantoorunits

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan