Resultaten laden ...

Spaarpot Oost 4

300 - 2.260 m2 kantoorruimte te huur in Geldrop

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Braakhuizen-Noord
Bedrijventerrein SPAARPOT

KANTOORUNIT SPAARPOT OOST 4
Kantoorunit met een totaal oppervlak van circa 90 m², gelegen op bedrijventerrein de "Spaarpot” in Geldrop. De kantoorruimte is onderdeel van het bedrijfspand van Manders Transport & Logistics. De unit is voorzien van een eigen voordeur, postadres en voorzieningen.

Energielabel: A++
Oppervlak: circa. 90m²
Aantal kantoorunits: 3
Toiletten: 2
Aantal parkeerplaatsen: In overleg
Huurprijs: In overleg
Servicekosten: In overleg

De kantoorunit is verdeeld in 3 ruimtes en een gezamenlijke pantry. De begane grond is voorzien van entree, één kantoorruimte met berghok en doorgang naar een vaste hard houten trap die leidt naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping is pantry met twee toiletten en twee kantoorruimtes. Alles is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden, systeemplafond met inbouwverlichting, kunststofkozijnen met dubbele beglazing, lamellen, mechanische ventilatie, wandradiatoren en meerdere internet en telefonieaansluitingen.

UITBESTEDING VAN UW LOGISTIEKE ACTIVITEITEN
Manders Transport & Logistics is een transportbedrijf gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. De aangeboden kantoorruimte is verwerkt in het bedrijfspand met magazijn van in totaal +/- 8000 m², gelegen op bedrijventerrein de “spaarpot” in Geldrop. Huurders van deze kantoorruimte krijgen voorrang op opslagaanvragen per palletplaats en overige logistieke dienstverlening zoals transport, orderverzameling en ompakwerk.

LOCATIE
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein “Spaarpot” in Geldrop aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Het terrein is goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond ) en de A67 (Eindhoven-Venlo) gelegen. Daarnaast zijn de infrastructurele voorzieningen zeer goed voor zowel personenvervoer en zwaar vrachtverkeer.

PARKEREN
Op het terrein zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig. In overleg kunnen in combinatie met de huur een aantal parkeerplaatsen gereserveerd worden. Deze worden dan voorzien van een bordje met uw bedrijfsnaam zodat andere aanwezigen op het terrein weten dat zij hier niet mogen parkeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan