Resultaten laden ...

Spekhouwerstraat 2

12 - 95 m2 kantoorruimte te huur in Voerendaal

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voerendaal-Kunrade

Het betreft een bijzonder representatief kantorenverzamelgebouw in het centrum van Voerendaal. Momenteel zijn binnen dit object 6 huurders gevestigd en worden er enkele kleine ruimten nieuw gerealiseerd. Vanaf ca. 13 m² v.v.o. is het mogelijk om een kantoorruimte te huren. Parkeren is geen probleem, er zijn 20 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurders op eigen terrein. Verder is in de directe nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over gemeenschappelijke interne faciliteiten, zoals pantryvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en spreekkamers, welke gedeeld beschikbaar zijn voor mede-huurders. Verder zijn de kantoren voorzien van een instapklaar opleveringsniveau.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Voerendaal op een herkenbare locatie. In de omgeving zijn verder een groot aantal dagelijkse faciliteit gelegen, waaronder een supermarkt, winkels en verschillende restaurants/lunchzaken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

Voerendaal ligt op een landelijke locatie, doch wordt omringd door de snelwegen A76 en A79. Zowel de op- en afrit van de autosnelweg richting Maastricht / Luik (A79) als de op- en afrit richting Heerlen / Eindhoven / Venlo zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Voerendaal beschikt verder over een treinstation op loopafstand.

Beschikbare ruimten (zie plattegrond)
Ruimte m² Huurprijs per maand excl. btw
Ruimte 0.9 18 m² € 338,-
Ruimte 1.1 25 m² € 322,-
Ruimte 1.12 18 m² € 322,-

Servicekosten
Ruimte Voorschot servicekosten excl. btw
Ruimte 0.9 € 105,-
Ruimte 1.1 € 149,-
Ruimte 1.12 € 108,-

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 20 parkeerplaatsen gesitueerd met 2 laadpalen. Ook biedt de openbare weg voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Voerendaal-Kunrade´ bestemd als ´Kantoor´. ?Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, mechanische ventilatie, drie keukenblokken waarvan twee op de begane grond, deels vloerverwarming, deels conventionele verwarming middels radiatoren en alarm.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan