Resultaten laden ...

Hoppenhof Heerlen
|
Spoorsingel 61

332 - 2.782 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoppersgraaf

Hoppenhof Heerlen

Algemeen:
Op een toplocatie, onmiddellijk naast het centrum van Heerlen treft u het kantoorcomplex de Hoppenhof te huur aan. In dit complex kunnen wij u diverse - op maat afgestemde - ruimten aanbieden met letterlijk het bus- en (intercity) NS-station onder je voeten en op geringe loopafstand de ondergrondse parkeergarage (additioneel te huren parkeerplaatsen). Hiermee onderstrepen we het summum van bereikbaarheid en ligging van dit complex.

Locatie:
Het geheel is gelegen in ontwikkelingsplan ''Het Maankwartier'' een prachtig hoogstaand architectonisch nieuwbouwplan. Zo zijn er naast kantoorruimten ook winkels, veel groen, appartementen en een hotel (in aanbouw) te vinden. De verbinding vanuit het Maankwartier naar het centrum zal na voltooiing optimaal zijn waardoor u zich binnen enkele minuten lopen in het winkelhart van Heerlen bevindt.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen onmiddellijk naast het busstation en het NS-intercity-station van Heerlen. De snelwegen A76/A79 (A2) richting Duitsland, Maastricht en Eindhoven zijn met enkele rijminuten te bereiken. Maastricht is op 15 autominuten gelegen. Eindhoven is op 45 autominuten gelegen. Goede spoorverbinding naar o.a. Aken, Luik en Eindhoven.

Beschikbaar:
- verdieping 1 : ca. 449 m² (casco+)
- verdieping 3 : ca. 811 m² (casco+)
- verdieping 4 : ca. 801 m² (casco)
- verdieping 5 : ca. 806 m² (casco+)
- verdieping 6 : ca. 652 m² (casco+)
- verdieping 7 : ca. 332 m²(casco+)
Metrage totaal: ca. 3.851 m² VVO

Opleveringsniveau:
Kenmerkend voor het object is de fraaie architectonische uitstraling, goed isolatiepakket en een breed scala aan eigen technische faciliteiten. Vanuit de centrale entree, via trappenhuis en lift, toegang tot de verdiepingen. Alle verdiepingen beschikken over toilet / pantry faciliteiten. Daarnaast onder andere beschikking over ventilatie-/topkoeling, kabelgoten, liftinstallatie + trappenhuis, warmtewerende beglazing, overwegend systeemplafonds met inbouwverlichting en een radiatorenverwarming. De 4e verdieping wordt casco opgeleverd.

Parkeren:
Het is mogelijk om parkeerplaatsen te huren op verdieping -2 in de parkeergarage onder het Maankwartier. De norm bedraagt 1:100.
De navolgende abonnementen zijn mogelijk:
- 24/7 à € 206,04 inclusief BTW per maand;
- kantoor à € 159,13 inclusief BTW per maand;
- nacht à € 74,46 inclusief BTW per maand;
Parkeerplaats gemarkeerd met een bedrijfsnaambordje à € 224,00 inclusief BTW per maand (kosten voor
leveren en monteren komen voor rekening van huurder).

Bestemming:
Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 110,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten:
€ 30,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.
De leveringen en diensten kunnen onder meer omvatten:
- schoonmaak algemene ruimten
- glasbewassing buitenzijde
- levering water
- levering elektra
- levering gas t.b.v. verwarming en koeling
- liftonderhoud
- dagelijks onderhoud van alle technische installaties, waaronder brandmelders, noodwegverlichting, luchtbehandeling,warmte- en koude installaties, elektrische deuren e.d. (waaronder uitdrukkelijk niet wordt verstaan vervanging en groot onderhoud van deze installaties).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan