Resultaten laden ...

St.-Jacobsstraat 331

214 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Wijk C

Algemeen
Representatieve kantoorruimte gelegen in het centrum van Utrecht. Het kantoorgebouw bevindt zich in de directe nabijheid van o.a de Bijenkorf en Vredenburg. De kantoorruimte is uitermate geschikt voor bedrijven die de bereikbaarheid met het openbaarvervoer belangrijk vinden.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is goed. De A12 is binnen 10 minuten te bereiken, vanwaar ook de A2, A27 en A28 goed te bereiken zijn. Met een bushalte voor de deur en met het Centraal Station op 10 minuten loopafstand is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer uitstekend.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak van de kantoorruimte bedraagt ca. 214 m² gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping.

Bestemming
De bestemming van het gebouw is kantoorruimte en dient derhalve als zodanig in gebruik te worden genomen.

Parkeren
Bij het kantoorgebouw behoren geen parkeerplaatsen. De parkeergarage's van La Vie en Paardenveld bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is er betaald parkeren in de directe omgeving mogelijk.

Huurprijs kantoorruimte
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 215,- per m² per jaar te vermeerderen met het geldende percentage BTW.

Servicekosten
Huurder wordt direct contractant van de energieleverancier.

BTW
Uitgangspunt is een BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (een) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
De huur voor kantoorruimte te vermeerderen met het geldende percentage omzetbelasting dient per kwartaal voorruit aan de verhuurder te worden voldaan.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a:

- Vloerbedekking;
- Kabelgoten voorzien van de huidige databekabeling;
- Plafond voorzien van opbouw TL verlichting;
- Dubbele toiletgroep;
- Pantry op de 1e en 2e verdieping
- Te openen ramen;
- C.V. installatie;
- Airco units. *

Zaken uit de hierboven genoemde lijst welke zijn voorzien van een *- teken worden om-niet aan Huurder overgedragen. Deze huurdersvoorzieningen behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder draagt zelf zorg voor de kosten van onderhoud, vervanging en reparatie van deze voorzieningen.

Huurtermijn
Vijf jaar met een optie periode van vijf jaar.
Een kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met het geldende percentage BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM), met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan