Resultaten laden ...

Stationsplein 10

450 m2 kantoorruimte te koop in Sittard

Kenmerken

Prijs € 289.000 k.k.
Perceeloppervlakte 200 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

OBJECT - STATIONSLOCATIE
Ca. 450 m² winkel -/kantoorruimte gelegen tegenover Station Sittard. De ruimte is verdeeld over 2 verdiepingen (begane grond en kelder). De begane grond is ingedeeld in een open ruimte (ca. 170 m²) met apart een kantoor, keuken en toilet. Middenin de ruimte bevindt zich een ruime trap naar de kelder. De kelder (ca. 250 m²) bestaat uit 5 ruimtes. Deze ruimtes zijn altijd in gebruik geweest als leslokalen, maar de muren kunnen verwijderd worden om er één ruimte van te maken. Verder bevinden zich achter het pand 3 eigen parkeerplaatsen en is het aan de voorzijde van het pand mogelijk om (betaald) te parkeren.

BIJZONDERHEID
Het is ook mogelijk om dit pand te huren. De huurprijs bedraagt € 2.500,00 per maand.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26-06-2013, bestemd als 'centrum'. Binnen deze bestemming is het toegestaan om detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, kantoren en ondersteunende horeca uit te voeren. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd aan de voorzijde van het NS-station Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 minuten bereikbaar. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen

PARKEERGELEGENHEID
Aan de achterzijde bevinden zich 3 parkeerplaatsen welke bij het object horen. Verder kan er voor het pand (betaald) geparkeerd worden en bevindt zich op enkele minuten loopafstand een ruime parkeerplaats.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.