Resultaten laden ...

Stationsplein 5

600 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Perceeloppervlakte 2088 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

OBJECT - Stationslocatie - LAATSTE 600 m² BESCHIKBAAR
Op uitstekende zichtlocatie aan het spoor gelegen, vrijstaand kantoorpand, bestaande uit 4 verdiepingen waarvan de 2de verdieping nog te huur is. In totaal is er ca. 600 m² VVO kantoorruimte, beschikbaar. Naastgelegen zijn er 12 bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar. Achter het station kunnen tot 50 parkeerplaatsen bij gehuurd worden. We zijn voor dit gebouw op zoek naar een medehuurder voor de lange termijn. Opleverniveau: Turn key, geheel in overleg met de wensen en eisen van huurder, passende bij het opleverniveau van de zittende huurder op de BG en 1ste verdieping: Dyna Commerce.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26-06-2013, bestemd als 'enkelbestemming dienstverlening zakelijk'. Binnen deze bestemming is het mogelijk om dienstverlenende bedrijven, kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)-technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie, informatie en adviezen. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd aan de voorzijde van het NS-station Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 minuten bereikbaar. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie op 30 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

BEGANE GROND/ENTREE
Gezamenlijke entree/ hal voorzien van lift, trappenhuis en een bemande receptie.

TWEEDE VERDIEPING
Vanuit de trapopgang komt men bij de afsluitbare kantoorverdieping (ca. 924 m²) waarvan het kantoor (ca. 600 m²) bij binnenkomst links beschikbaar is. Het kantoor wordt in overleg met de huurder Turn key opgeleverd.

OPLEVERNIVEAU Turn Key
• PVC vloeren en/of vloerbedekking;
• Led verlichting;
• Regelbaar klimaat per ruimte;
• Radiatoren;
• Vergaderruimtes;
• Kabelgoten met databekabeling;
• Industriële aluminium kozijnen met triple HR glas;
• Lamellen en screens;
• Industrieel plafond/ systeemplafonds;
• Mechanische ventilatie (regelbare koeling en ventilatie);
• Alarm;
• Brandmeldinstallatie, brandblussers;
• Inbraakbeveiliging;
• Luchtinstallaties werken volgend RIVM-richtlijnen.
• Glasvezel internet.

Bovenstaande uitgangspunten t.a.v. het opleverniveau zijn uitgangspunten, welke op geheel maat bepaald kunnen worden.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn in totaal 12 bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar op het eigen afsluitbaar naastgelegen parkeerterrein (€ 500,- excl. BTW per jaar). Verder zijn er ca. 50 betaalde parkeerplaatsen aan de achterzijde van het station beschikbaar (eigen terrein).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten worden in overleg berekend, afhankelijk van het opleverniveau.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden. In het verlengde van een Turn key oplevering, wordt een 10-jarige overeenkomst gewenst.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.