Resultaten laden ...

Stationsstraat 1-E

60 m2 kantoorruimte te huur in Roelofarendsveen

Kenmerken

Servicekosten € 235 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Roelofarendsveen-Noord
Bouwjaar 2009

Businesspoint Roelofarendsveen

Midden in Roelofarendsveen treft u het Businesspoint aan. Met de A4 op een steenworp afstand ligt Schiphol om de hoek en Amsterdam, Leiden, Den Haag en Bloemenveiling Aalsmeer op ca. 20 minuten rijden. Het Businesspoint, op een milieubewuste manier gebouwd, heeft een buitengevel met hoge isolatiewaarde. Het klimaat in het pand wordt geregeld door middel van een warmtepomp die warmte en koeling uit de aarde onttrekt. De begane grond en de eerste verdieping zijn ingericht als kantoorruimte, daarboven bevinden zich drie woonlagen.

Elk kantoor is licht en ruimtelijk opgezet met grote raampartijen en uitzicht op de omgeving of de binnentuin. In de tuin staan tafels met fijne stoelen en met een zonnestraal is dit de perfecte plek om een frisse neus te halen tijdens je werk. Elk kantoor heeft een eigen thermostaat waar je de warmte mee kan reguleren zonder radiatoren. Ook de belichting regel je zelf met de aanwezige luxe raambekleding. De gevulde keuken met vaatwasser heeft een lunchtafel waar je gebruik van kunt maken. Het Businesspoint is een fijne werkplek voor start-ups, ervaren ondernemingen met of zonder personeel en freelancers.

Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid voor uw medewerkers en klanten en in de nabije omgeving biedt een gevarieerd aanbod aan van winkels.

Voorzieningen
* gezamenlijke entree (beveiligd met een alarmsysteem);
* gezamenlijk gebruik van pantry en toiletten (m/v);
* systeemplafond met led-verlichting;
* units zijn apart te verwarmen of te koelen;
* topkoeling;
* vloerverwarming;
* vloerbedekking of laminaatvloer;
* elektra voorzieningen;
* elektrische zonwering buiten;
* luxaflex

Grootte:
De praktijkruimte heeft een BVO van ca. 65 m² en is gesitueerd op de begane grond. Tevens heeft de ruimte twee separate behandelkamers à ca. 12 m² (nog na te meten) en een eigen wachtruimte met pantry incl. wastafel.

Huurprijs:
€ 950,- per kalendermaand, excl. BTW en te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Wifi:
Wifi is gratis maar geen kwaliteitsgarantie. Hangt sterk af van feitelijk gebruik. Geadviseerd wordt daarom om vaste aansluiting te nemen. Eventuele kosten aansluiting op vast internet circa € 12,50 per maand per aansluitpunt.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 235,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Servicekosten bevatten de volgende posten:
* energielasten (verbruik van gas, water en elektra);
* afvoer van restafval;
* opstalverzekering inclusief glasverzekering;
* alarminstallatie en meldkamer;
* onderhoud van de aanwezige technische installaties;
* brandblusmiddelen;
* schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten;
* gebruik van de aanwezige koffie en thee voorzieningen;
* onderhoud groenvoorziening buitenterrein.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks (voor het eerst per 1 augustus 2023) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2006=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke kalendermaand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 (drie) kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In overleg

Informatie
Voor nadere informatie kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.