Resultaten laden ...

Stationsstraat 35

45 m2 kantoorruimte te huur in Boxtel

Kenmerken

Huurprijs € 375 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Boxtel-Centrum

TE HUUR
Circa 45 m² kantoorruimte
De huurprijs is exclusief gas, water en licht

Het object is gelegen in het centrum van Boxtel aan de Stationsstraat, pal tegenover de plaatselijke Rabobank. Boxtel is een gemeente met circa 30.000 inwoners, gelegen aan de rijksweg A2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven. De directe omgeving kenmerkt zich door een mix van winkels, woningen, kantoren en restaurants.

Kantoorruimte
De zolderruimte, gelegen op de tweede verdieping van de karakteristieke kantoorvilla, is beschikbaar voor verhuur. Het betreft een oppervlakte van circa 45 m². Op de begane grond en eerste verdieping zit Administratie & Adviesbureau Dort gevestigd.

Kenmerken van de kantoorruimte
- Laminaat vloer
- Te openen dakramen
- Airconditioning
- Radiatoren
- Inbouw verlichtingsarmaturen
- Eigen pantry
- Gedeeld toilet, gelegen op de eerste verdieping
- In overleg is het mogelijk bij afspraken gebruik te maken van de spreekruimte op de begane grond

Parkeren
In de directe omgeving is openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Bezoekers mogen gebruik maken van de bij het pand aanwezige parkeerplaatsen.

Locatie
De bereikbaarheid is goed te noemen. Boxtel is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). Tevens is het object met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het NS-Station Boxtel is op korte afstand van het object gelegen. Station Boxtel heeft verbindingen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch-Utrecht en Tilburg-Breda.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan