Resultaten laden ...

Stationsweg 13

100 - 285 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Het Zand

Locatie
De Stationsweg vormt al ruim 100 jaar de belangrijkste verbinding tussen Het Stationsplein en de Bossche binnenstad. Over deze route lopen dagelijks duizenden mensen. De vele rijksmonumenten aan de Stationsweg waren vroeger woonhuizen. Door de jaren heen zijn veel woningen op de begane grond omgebouwd tot kantoren. Het object is uiterst goed bereikbaar per openbaar vervoer en de op- en afritten van de A2 zijn slecht op 7 autominuten gelegen.

Object
Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van totaal circa 285 m², wat is verdeeld over een voorste kantoorruimte, een middelste ruimte (vergaderruimte) en en een achterste open kantoorruimte. Deelverhuur vanaf circa 100 m² behoort tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is voorzien van:
- laminaatvloer (voorste gedeelte);
- vloerbedekking (achterste gedeelte);
- systeemplafond met TL-verlichting;
- kabelgoten;
- pantry;
- toiletten.

Parkeren
Op de achtergelegen parkeerplaats zijn twee exclusieve parkeerplaatsen gelegen welke tegen een prijs van € 1.500,00 per jaar (te vermeerderen met BTW) te huren zijn. Verder zijn er in de directe omgeving van het object zijn voldoende (betaald)-parkeermogelijkheden. Zo is er op circa 5 minuten loopafstand parkeergarage Q-Park P+R Station 's-Hertogenbosch gelegen.

Aanvaarding
Per direct.