Resultaten laden ...

Steenspil 43

548 m2 kantoorruimte te huur in Halsteren

Kenmerken

Bedrijfshal in units vanaf 548 m2
Aantal bouwlagen 2
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Schans en Oude Molen
Bedrijventerrein OUDE MOLEN

Wilt u met uw bedrijf op een toonaangevende locatie gevestigd zijn met uitkijk over de snelweg A4? Dan is deze nieuwbouwlocatie voor u geschikt!

Een volledig vrij in te richten kantoorruimte op een prominente zichtlocatie langs de A4 in Halsteren. Deze unieke locatie biedt uw bedrijf uitstekende zichtbaarheid en is tevens logistiek gezien een perfecte locatie tussen steden als Breda, Antwerpen en Rotterdam. De kantoorruimte is te bereiken middels de ingang en opgang op de begane grond. Deze opgang is een voorzien van een trap en lift. De ruimte zal worden voorzien van een dubbele toiletgroep en de kantoorruimte zal worden afgezet middels een wand t.a.v. de bedrijfsruimte waar Dek opleidingen thans gevestigd is.

Oppervlakte:
Kantoor: 518 m² VVO
Toilet/facilitair: 29,7 m² VVO

Voorzieningen:
-Dubbele toiletgroep;
-Opgang v.v. een lift;
-270° graden raampartijen welke voorzien in een hoge mate natuurlijke lichtinval;
-Voldoende parkeerplaatsen;
-Diverse draaikiepramen.

Bestemming:
Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Oude Molen' van de gemeente Bergen op Zoom met enkelbestemming 'Gemengd- 2' met als functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1'. Deze gronden zijn bestemd voor:
a.een kantoor met dien verstande dat deze deel moet uitmaken van een bedrijf als bedoeld in sub a en het kantooroppervlak niet meer bedraagt dan 40% van het totale bedrijfsvloeroppervlak met een maximum van 2.000m2;
b.ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1": uitsluitend bedrijven behorende tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;

Kadastrale informatie:
Gemeente Halsteren, sectie K, nummer 1453 ter grootte van 4.264 m².

Energielabel:
Er is nog geen energielabel opgesteld, deze zal worden opgesteld.

Bouwjaar
2023

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 110,- excl. BTW per m² per jaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste huur.

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimten ex artikel 7:230a BW met aanvullingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Servicekosten
n.t.b.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
Het pand zal leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Steenspil 43, 1e verdieping te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed

Van der Rijtstraat 1
4611 PN Bergen op Zoom