Resultaten laden ...

Stoomloggerweg 8

16 m2 kantoorruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt 't Scheur
Bedrijventerrein Het Scheur

Op bedrijventerrein ’t Scheur komen regelmatig kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur waarvan diverse met vrij uitzicht over de Nieuwe-Waterweg. Het kantoorpand is recent gerenoveerd en verduurzaamd en zijn zowel in kleinere als in grotere oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond treedt u het kantorencomplex binnen. In totaal zijn er 34 kantoorruimtes beschikbaar vanaf ca. 18 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Tevens is het mogelijk om meerdere units te huren, waardoor er een grotere oppervlakte gecreëerd kan worden.

In het midden is een portaal ingericht met lift en trappenhuis. Aan de buitenzijde zijn meerdere spreek- en werkkamers ingericht. De algemene ruimtes zoals de lift en het trappenhuis worden gedeeld met de andere gebruikers.

De kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van:
• Diverse werk- en spreekkamers;
• Verlaagde plafonds met ledverlichting;
• Airconditioning (deels);
• Toiletten;
• Brandpreventie middelen;
• Verwarming d.m.v. CV;
• Intercomsysteem;
• Data en elektra aansluitingen;
• Diverse pantry’s;
• Raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

DUURZAAMHEID & RENOVATIE
In het kader van duurzaamheid zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst en zijn de kantoorruimtes voorzien van bewegingssensoren om de verlichting automatisch te regelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Ledverlichting. Tevens zijn er diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd om het kantoor weer een frisse, moderne uitstraling te geven. De verdiepingen zijn gemoderniseerd door onder andere de deuren te voorzien van een nieuwe laag met houtlook, nieuwe vloerbedekking aan te leggen, de wanden te schilderen, de kozijnen te herstellen, de gevel te reinigen, de voegen te herstellen en de toiletgroepen te vernieuwen.

PARKEREN
Bij het object behoren in totaal 47 parkeerplaatsen, welke door alle gebruikers van de kantoorruimtes te gebruiken zijn.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein ’t Scheur langs de Waterweg. Daarmee bieden de kantoorruimtes een fijn uitzicht op de Waterweg en is de locatie ook nog eens goed bereikbaar. Zo is via de Maassluisedijk en de Marathonweg de Rijksweg A20 op enkele autominuten gelegen. Tevens is het terrein aangesloten op onder meer het Deltagebied. Aan de overzijde van het bedrijventerrein ’t Scheur is het metrostation Vlaardingen-West gelegen op bedrijventerrein ‘’De Vergulde Hand’’.

BESCHIKBAAR
Geen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van één maand huur inclusief BTW bij huurovereenkomsten met een looptijd van één jaar of korter. Bij huurovereenkomst langer dan één jaar behoort een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Minimaal 6 maanden met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 maand. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.