Resultaten laden ...

Storkstraat 15-17

250 - 1.009 m2 kantoorruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Buitengebied Leusden-Centrum West
Bedrijventerrein De Horst

Algemeen: Dit moderne kantoorgebouw is gelegen aan de Storkstraat op bedrijvenpark “De Horst” in Leusden. “De Horst” is een goed ontsloten bedrijvengebied waar zich reeds vele welbekende organisaties gevestigd hebben, zoals Sport Business Centre, AFAS Software, Aveno, Intergamma en Unisys. Tevens bevindt zich in de nabijheid het onlangs gedeeltelijk vernieuwde Van der Valk Hotel. Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ca. 3.065 m² verdeeld over de begane grond met kantoor- en bedrijfsruimte en 2 bovengelegen verdiepingen.

Locatie: Het object is gelegen aan de Storkstraat grenzend aan de randweg. Via deze randweg is de A28 (Utrecht - Zwolle) rechtstreeks en goed bereikbaar. Binnen 5 autominuten ligt het knooppunt Hoevelaken waardoor ook de A1 (Amsterdam - Amersfoort) makkelijk bereikbaar is. Amersfoort is derhalve binnen ca. 15 minuten te bereiken, Amsterdam in ca. 35 minuten en Utrecht in ca. 30 minuten. Met het openbaar vervoer kan het object bereikt worden door middel van buslijnen die een directe verbinding hebben naar het NS station Amersfoort.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.009 m².
Verdiepingen m²
Begane grond: unit 0.1 links 250
Begane grond: unit 0.1 rechts 250
2e verdieping: unit 2.1 509
Totaal 1.009
Het bovenvermelde metrage is inclusief algemene ruimte en ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. P71092 van AeQO d.d. 26-09-2007.

De begane grond is eveneens in zijn geheel te huur.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte zal worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• representatieve entree;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• te openen ramen;
• intercom;
• kabelgoten ten behoeve van elektriciteits-, data- en telecommunicatiekabels;
• sanitaire faciliteiten;

Parkeren: Er zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein. Het parkeerterrein is afgesloten door middel van een slagboominstallatie.

Bestemming: Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 105,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 350,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: € 45,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op verrekenbaar voorschotbasis.

Onderhoudscontracten: Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan