Resultaten laden ...

Suikersilo-Oost 1

80 - 7.640 m2 kantoorruimte te huur in Halfweg

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Sugar City

De Silo’s waar vroeger het suiker werd opgeslagen zijn geheel omgebouwd tot moderne kantoor- en showruimtes. De industriële en bruisende omgeving van SugarCity zorgt niet alleen voor een uniek visitekaartje naar gasten en klanten toe maar werkt ook erg inspirerend. Daarnaast zijn de Silo’s goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Ook in de avond weten de Silo’s iedereen te verbazen. De gekleurde led lampjes die in de kaders van de ramen zijn geplaatst zorgen voor een fonkelend kleurenspel.
Kortom, voor een unieke kantoor- of showruimte ben je bij de SuikerSilo’s op het juiste adres.

Bereikbaarheid
Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Den Haag en Utrecht.
Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein van en naar Haarlem – Amsterdam.
Ook buslijn 80 (Interliner) stopt voor de deur. Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

Van suikeropslag naar kantoor- en showruimtes.
Met de sluiting van de suikerfabriek in Halfweg in 1992 kwam circa 110.000 m² grondoppervlak vrij voor herbestemming; het terrein dat tegenwoordig luistert naar de naam SugarCity.
De twee vijftig meter hoge SuikerSilo’s vormen samen met de Kalkoven, de bakens van dit terrein. De Silo’s bestaan elk uit twee concentrische betonnen cilinders, die zich perfect bleken te lenen voor een herbestemming tot kantoorruimte.
De gemetselde buitenmuren op de begane grond zijn weggehaald, waardoor de hoofddraagconstructie tevoorschijn kwam en zichtbaar werd hoe mooi deze kolossen op hun smalle poten staan.
Vervolgens werden ramen en vloeren in het gebouw aangebracht. De gevel is abstract en schaalloos gehouden door geen enkele horizontale lijn te gebruiken en over de hele gevel een diagonaal patroon van ruitvormige ramen aan te brengen.
De helft van de ramen is echt, de andere helft is uitgevoerd als paneel in spiegelglas. Het totale gebouw blijft op deze manier spannend, omdat de opbouw in verdiepingen aan de buitenkant niet af te lezen is.

Oppervlakte
Totaal per Silo ca. 7.640 vierkante meter v.v.o. (oppervlakten incl. 12 % opslag algemene ruimten).

• ¼ unit is circa 175 m² groot
• 1 etage is circa 700 m² groot

Energie label: A

Opleveringsniveau
• Verwarming- en koelinstallatie;
• Warmte- en koude opwekking?d.m.v. grondwarmte (energiezuinig);
• Gemeenschappelijke toiletunits;
• Videofoon;
• Glazen liften;
• Voldoende parkeergelegenheid;
• Bezoekersplaatsen;
• Ontruimingsinstallatie / brandslanghaspels;
• Toegangssysteem.

Huurprijs
Vanaf € 175,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 1.000,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan