Resultaten laden ...

Thomas R. Malthusstraat 1 3

410 - 6.896 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 199 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sloten- en Riekerpolder

Gebouw ‘Adam Smith Building’, ontworpen door Aukett Associates Europe in 2002, is een opvallend kantoorgebouw gelegen in Riekerpolder. Het gebouw bestaat uit een laag- en hoogbouw. Recent zijn de gemeenschappelijke ruimten, het atrium en kantoorverdiepingen aangepast en hebben ze een nieuwe en frisse uitstraling gekregen.

Het gebouw beschikt over diverse faciliteiten voor haar Huurders zoals; een bemande receptie, een supermarkt met de naam Adam's markt, een koffiebar, restaurant gefaciliteerd door WeCanteen, een game room, een achterdek met terras en parkeermogelijkheden en douches.

Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van 20.786 m² v.v.o. verdeeld over 13 verdiepingen van ca. 1.000 m² v.v.o. tot 2.500 m² v.v.o. Het gebouw is voorzien van een ruim Atrium en grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prettige werkomgeving. De kantoorverdiepingen hebben alleen een ruimen open karakter en zijn flexibel in te delen.

De volgende huurders zijn o.a. gehuisvest in Adam Smith Building; TKB, Aegon, CAN Europe, Tribes, Nichia Europe en Expereo International.

Locatie
Adam Smith Building bevindt zich op het Riekerpolder Business Park in Amsterdam Zuidwest. Het is een relatief nieuw opkomend en aantrekkelijk kantorenpark vanwege de gunstige ligging tussen de Zuidas en Schiphol Airport.Het Riekerpolder Business Park is een van de deelgebieden binnen de Amsterdamse kantorenmarkt.

Riekerpolder Business Park ontwikkeld zich met tal van nieuwe faciliteiten, waarin Adam Smith Building een groot aandeel heeft met een koffiebar, restaurant en supermarkt. Andere toonaangevende gebruikers van Riekerpolder zijn B. Amsterdam, Brunel, PwC en Atradius.

Hotel Artemis, een Dutch Design Hotel, bevindt zich ook op het bedrijvenpark Riekerpolder en biedt ca. 256 hotelkamers en een congrescentrum met 11 vergaderzalen.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid richting Riekerpolder met de auto is gunstig via de Ringweg A10, afslag Sloten-Slotervaart (S107), of via de A4 afslag Sloten (Anderlechtlaan). Naast de aanrijroute via de Ringweg A10, is Riekerpolder via de A9 ook binnen enkele minuten te bereiken.

Openbaar vervoer:
De ondernemersvereniging Riekerpolder een initiatief ontplooid, de “Rieker Circle Line” (68) waardoor er extra shuttle bussen rijden tijdens de spitsuren. De shuttle bus verbindt Riekerpolder met metrostation Henk Sneevlietweg, die een directe verbinding heeft met NS-stations Zuid WTC, Sloterdijk, Lelylaan, RAI, Duivendrecht en Zuidoost. Vanaf Station Lelylaan bent u met de trein binnen 7 minuten op Schiphol Airport.?

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er momenteel ca. 6.890 m² v.v.o. beschikbaar, als volgt:

Begane grond Laagbouw 410 m² v.v.o.
4de verdieping Laagbouw 1.327 m² v.v.o.
4de verdieping Hoogbouw 1.008 m² v.v.o.
5de verdieping Laagbouw 1.127 m² v.v.o.
5de verdieping Hoogbouw 1.008 m² v.v.o.
7de verdieping Hoogbouw 1.008 m² v.v.o.
8ste verdieping Hoogbouw 1.008 m² v.v.o.

Totaal 6.896 m² v.v.o.

Parkeren
Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage voor ca. 188 auto's. Buiten is er ook een parkeerdek voor ca. 45 parkeerplaatsen inclusief laadstations voor elektrische voertuigen.
De parkeernorm is 1:83.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 199,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.500,00 per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW.
Servicekosten
€ 55,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het Gehuurde wordt opgeleverd met onder andere:

Mechanische ventilatie en topkoeling;
Grote en open kantoorvloeren;
Computervloeren;
Sanitaire voorzieningen per verdieping;
Netto vloerhoogte van ca. 2.70 m. tot 4.5 m.;
Industrieel plafond of systeem plafond met verlichtingsarmaturen.

Faciliteiten
Representatieve en ruime entree;
Bemande receptie van 07:00 – 16:30 uur;
Koffiebar van 07:30 – 16:00 uur;
Restaurant WeCanteen open van 10:30 – 13:30 uur;
Supermarkt Adam’s Market – zelf bediening;
Vergaderzalen gefaciliteerd door Tribes;
Elektrische laadpalen op het parkeerdek;
Onder het gebouw gelegen parkeergarage;
Douches;
Vijf gezamenlijke liften.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
Per direct.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.