Resultaten laden ...

Tielweg 16

157 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 30.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

In dit hoogwaardig en toekomstbestendig gebouwde solitair gelegen kantoorpand van circa 1.880 m² verdeeld over 4 verdiepingen is slechts nog één ruimte van circa 157 m² BVO beschikbaar voor de verhuur. De ruimte is in zijn geheel gelegen op de begane grond en beschikt over vier hoogwaardige offices, een informele zithoek en een eigen pantry. De ruimte kenmerkt zich door het hoge plafond (circa 5 meter) en veel natuurlijke lichtinval.

Deze in 2011 gerealiseerde nieuwe generatie kantoorhuisvesting is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein de Goudse Poort met een zichtlocatie langs de Gouwe. Het pand maakt onderdeel uit van project GouweZone; een drietal energiezuinige kantoorvolumes met oog voor groen, duurzaamheid, luxe en veiligheid (bijvoorbeeld: beveiligde ondergrondse parkeergarage). De drietal kantoorgebouwen zijn tevens toekomstbestendig gebouwd met hoogwaardige- en duurzame materialen.

Binnen dit project zijn onder andere Fudura, Enginear, Landis+Gyr, Checkmark, Woningborg en Van Lanschot Bankiers gevestigd.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is centraal gesitueerd op het bedrijvenpark de Goudse Poort waardoor het zich kenmerkt door de navolgende locatiekenmerken:
- centrale ligging t.o.v. grote steden (Den Haag, Utrecht, Rotterdam)
- direct aan de A12 (Den Haag – Utrecht) en A20 (Rotterdam- Gouda);
- hoogwaardige openbaar vervoersvoorzieningen: Intercitystation Gouda op loopafstand, bushalte bij kruising Burg. van Reenensingel en Tielweg. Tijdens spits extra busdiensten van en naar station Gouda;
- zichtlocatie vanaf de Nieuwe Gouwe O.Z.

Beschikbare vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 157 m² BVO hoogwaardige kantoorruimte geheel gelegen op de begane grond.

Parkeervoorziening:
Ruime ondergrondse- en bovengrondse parkeervoorzieningen (norm circa 1:45), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Parkeren kan al vanaf € 1.320,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Groenverklaring:
Project GouweZone is in 2009 door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau van de kantoorruimte kan worden afgewerkt tot elk gewenst niveau. Het pand is, op de kern na, geheel vrij van constructieve elementen, waardoor de verdiepingen vrij indeelbaar zijn. Momenteel beschikt de ruimte onder ander over een:
- centrale ontvangstruimte inclusief receptiebalie op de begane grond;
- diverse sanitaire groepen D/H per verdieping;
- een eigen pantry unit;
- te openen ramen;
- Frans balkon aan de waterzijde;
- veel natuurlijke lichtinval (mede door de nieuwe gevelopeningen);
- vloerbedekking door middel van deels gietvloer en deels tapijt;
- led verlichting.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
€ 45,- per m² per jaar (indicatie), te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. In de servicekosten zit onder andere inbegrepen:
- gasverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitslevering voor het gehuurde, voor zover sprake is van normaal verbruik;
- waterverbruik, inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van KWO- en luchtbehandelingsinstallaties;
- idem van de liftinstallaties(s);
- idem van de hydrofoorinstallatie;
- idem van de brandmeldinstallatie;
- jaarlijkse bijdrage beveiliging pand en parkeerterrein bij de meldkamer, middels camerabewaking;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, parkeergarage, periodieke glasbewassing algemene ruimte binnenzijde, periodieke glasbewassing buitenzijde;
- gebruik van ondergrondse containers ten behoeve van papier en restafval, uitgezonderd volumineuze artikelen/hardware en containers ten behoeve van vertrouwelijke stukken e.d.;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- onderhoud terrein en parkeergarage;
- vervangen van lampen in de gemeenschappelijke ruimten;
- administratiekosten ad 10% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Bovenstaand overzicht is exclusief bijdrage receptiediensten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan