Resultaten laden ...

Tielweg 16

42 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 750 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Duurzaam en energiezuinige kantoorhuisvesting op een geweldige locatie langs de Gouwe.
Het object is onderdeel van project GouweZone, 3 energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe.

Aan de overkant van ons gebouw op Tielweg 3 bevindt zich ons eigen horecaconcept Zones Puur Food & Drinks. Met heerlijke broodjes en frisse salades of om de dag een andere goed gevulde soep. Alles om jouw scherp te houden. Met natuurlijk een ongekend gastvrije glimlach!

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaarvervoer middels bussen (Goudse Poort Express) richting het Intercitystation Gouda.

Opleveringsniveau: de begane grond is ingericht met een receptie en kleine ontvangstlobby. Op de begane grond worden kantoorruimtes ingericht met een kant en klaar opleveringsniveau. Bezoek kan, indien gewenst, opgevangen worden of worden doorverwezen. Additionele receptiediensten (zoals telefoon-/postservice) zijn in overleg af te nemen. De kern van het gebouw biedt ruimte aan een trappenhuis met lift en 2 separate sanitaire groepen. Trap en lift zijn luxe afgewerkt met bamboe treden en balustrades van glas. De kern loopt door tot in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het kantoorpand via de parkeergarage direct bereikbaar is.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van TIELWEG 16 TE GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan