Resultaten laden ...

Tielweg 26 -30

3.280 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Dit hoogwaardige kantorencomplex bestaande uit 3 gebouwen en is gelegen op een zeer prominente hoek nabij de entree van Gouda. Met vrij uitzicht over de 'Gouwe' is de locatie uniek te noemen. Op de gebouwen zijn verschillende reclame mogelijkheden en daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een vlag op te hangen.

De kantoren zijn te huur per vleugel vanaf circa 203 m² dan wel is er een combinatie te maken tussen meerdere vleugels. De kantoren zijn in overleg te verbouwen naar ieder gewenst opleveringsniveau. De gebouwen zijn allemaal uitgerust met minimaal energielabel C en deels B. Het betreft een kantoorconcept met vergaderfaciliteiten. Zorg gerelateerd ondernemen behoort tevens tot de mogelijkheden.

In deze representatieve kantooromgeving kan op eigen terrein geparkeerd worden en is het parkeerterrein afgesloten middels een slagboom en een schuifpoort.

Locatie en bereikbaarheid
De bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Dit kenmerkt zich door de navolgende locatie kenmerken:
• ligging nabij op- en afrit A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam - Gouda);
• centrale ligging in de Randstad en nabij grote steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam;
• hoogwaardige openbaar vervoersvoorzieningen: intercitystation Gouda is op loopafstand, met de bus via bushalte kruising Burgemeester van Reenensingel en Tielweg of in 5 minuten met een OV-fiets.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor verhuur zijn de volgende vierkante meters beschikbaar:

Tielweg 26 (Mercator I)
Begane grond: circa 498 m²;
Totaal circa 498 m².

Tielweg 30 (Mercator III)
1e verdieping 462 m² - te huren vanaf 203 m² in casco staat inclusief systeemplafond met LED verlichting;
2e verdieping 485 m² - in huidige staat inclusief kantoorinrichting.
Totaal circa 947 m².

Parkeervoorziening
De parkeerplaatsen zijn beschikbaar op het parkeerterrein of in de parkeergarage onder het gebouw. De kosten voor een parkeerplek zijn € 750,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De parkeernorm die gehanteerd wordt is 1:44.

Opleveringsniveau
• per verdieping een pantryvoorziening;
• luchtbehandeling met koeling;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• scheidingswanden;
• vloerbedekking;
• kabelgoten voorzien van elektra en data;
• glasvezelverbinding;
• all-airsysteem;
• liftinstallatie;
• per verdieping sanitaire voorzieningen;
• op de begane grond een MIVA toilet.

Verhuurder is bereid het gehuurde te verbouwen naar een voor huurder wenselijk, turn-key opleveringsniveau. Huurder levert een programma van eisen aan en verhuurder maakt in overleg met huurder de best passende indeling.

Energielabel
De Tielweg 26 beschikt over een energielabel B. De Tielweg 30 beschikt over een energielabel C.

Oplevering
In overleg, per direct.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Van toepassing ten behoeve van onder andere gas, water en elektra.

Kunt u vanwege uw bedrijfsactiviteit niet opteren voor een met BTW belaste verhuur vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW-status
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn
5 + 5 jaar, in overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bij Abram Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.