Resultaten laden ...

Tielweg 26

203 - 1.558 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Dit hoogwaardige kantorencomplex bestaande uit 3 gebouwen is gelegen op een zeer prominente hoek nabij de entree van Gouda. Met vrij uitzicht over de 'Gouwe' is de locatie uniek te noemen. Op de gebouwen zijn verschillende reclame mogelijkheden en daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een vlag op te hangen.

De kantoren zijn te huur per vleugel vanaf circa 203 m² dan wel is er een combinatie te maken tussen meerdere vleugels. De kantoren zijn in overleg te verbouwen naar ieder gewenst opleveringsniveau. De gebouwen zijn allemaal uitgerust met minimaal energielabel C en deels A+. Het betreft een kantoorconcept met vergaderfaciliteiten. Zorg gerelateerd ondernemen behoort tevens tot de mogelijkheden.

In deze representatieve kantooromgeving kan op eigen terrein geparkeerd worden. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom en indien geparkeerd wordt in de parkeerkelder met een schuifpoort.

Locatie en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Dit kenmerkt zich door de navolgende locatiekenmerken:
- ligging nabij op- en afrit A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam - Gouda);
- centrale ligging in de Randstad en nabij grote steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam;
- hoogwaardige openbaar vervoersvoorzieningen: intercitystation Gouda is op loopafstand, met de bus via bushalte kruising Burgemeester van Reenensingel en Tielweg of in 5 minuten met een OV-fiets.

Beschikbare vloeroppervlakte:
Voor verhuur zijn de volgende vierkante meters beschikbaar. Te huren is per vleugel, dan wel delen van een vleugel en/of meerdere vleugels. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tielweg 26 (Mercator I)
- unit 0A: circa 498 m² gelegen op de begane grond;
- unit 1A1 & 1A2: circa 97 m² gelegen op de eerste verdieping.

Tielweg 28 (Mercator II)
Volledig verhuurd.

Tielweg 30 (Mercator III)
- unit -1C: circa 16 m² archiefruimte gelegen in de kelder;
- unit 1C1 & 1C2: circa 462 m² gelegen op de eerste verdieping;
- unit 2C: circa 485 m² gelegen op de tweede verdieping.

Parkeervoorziening:
De parkeerplaatsen zijn beschikbaar op het parkeerterrein of in de parkeergarage onder het gebouw. De kosten voor een parkeerplek zijn € 750,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Opleveringsniveau:
De te huren ruimtes worden in huidige staat inclusief kantoorinrichting verhuurd, doch voorzien van:
- per verdieping een pantryvoorziening;
- luchtbehandeling met koeling;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen (Mercator III);
- kabelgoten voorzien van elektra en data (Mercator III);
- glasvezelverbinding;
- all-airsysteem;
- liftinstallatie;
- per verdieping sanitaire voorzieningen;
- op de begane grond een MIVA toilet.

Verhuurder is bereid het gehuurde te verbouwen naar een voor huurder wenselijk, turn-key opleveringsniveau. Huurder levert een programma van eisen aan en verhuurder maakt in overleg met huurder de best passende indeling.

Energielabel:
De Tielweg 26 beschikt over een energielabel A+. De Tielweg 30 beschikt over een energielabel C.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Huurprijs:
€ 115,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Energie wordt geleverd op basis van een variabel contract. Het exacte voorschot van de energiekosten zal bepaald worden aan de hand van het alsdan geldende energietarief en bedraagt indicatief € 45,- per m², te vermeerderen met BTW.

Voor de overige leveringen en diensten is het voorschot servicekosten € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar, in overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan