Resultaten laden ...

Tolweg 2

50 - 177 m2 kantoorruimte te huur in Ermelo

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Tonsel
Bedrijventerrein Veldzicht

TE HUUR: Tolweg 2 Ermelo - tolweg twee

Een kantoorruimte, flexplek of bedrijfsunit huur je bij tolweg twee! Hier kun je als ondernemer je bedrijf starten of laten groeien.

tolweg twee is een volledig vernieuwd bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo, een paar minuten rijden van de A28 en is goed bereikbaar met de bus en de trein. Voldoende parkeerplekken op eigen terrein.

Het pand is grondig verbouwd en vernieuwd. Het dak is extra geïsoleerd en zonnepanelen leveren groene stroom. En een vernieuwd ventilatiesysteem zorgt voor ruim voldoende frisse lucht in alle ruimtes. In de lounge kunt u terecht voor koffie en een zitplek. Vanuit de grote centrale hal gaat u met de trap of de lift naar uw kantoor.

De faciliteiten van tolweg twee:
- gedeeld gebruik van de lounge, pantry en sanitaire voorzieningen
- airconditioning in vrijwel elke ruimte
- internet via glasvezel snel aan te sluiten
- aanvullende vergaderruimtes en flexplekken per uur of (dag)deel beschikbaar
- voldoende parkeergelegenheid

Zo nu en dan komen er ruimtes van diverse maten beschikbaar.

Op dit moment is een kantoorruimte van ca. 127 m² BVO gelegen op de begane grond, direct aan de centrale hal beschikbaar. De ruimte is als één open ruimte te gebruiken of naar eigen inzicht nog in te delen!

Deze ruimte heeft een eigen pantry, airconditioning en is geschikt voor ongeveer 6 tot 8 werkplekken.

De ruimte is in overleg beschikbaar.

Huurprijzen vanaf € 95,- per m² per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Zie de eigen website van tolweg twee voor het actuele aanbod.

Maatwerk is het uitgangspunt bij tolweg twee. U kunt voor lange of korte periodes kantoorruimte huren. We maken graag een persoonlijk voorstel.

Bent u nieuwsgierig en wilt u even komen kijken? Dat kan! Graag even contact opnemen met Hagenbeek Vastgoed op 0341-496518 en we maken een afspraak met u.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.