Resultaten laden ...

Transistorstraat 22

476 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Gooisekant
Bedrijventerrein GOOISEPOORT 1E&2E FASE

Representatief kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen. Totaal metrage ca. 1.551 m² incl. 25 parkeerplaatsen. Het gebouw kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerkingsniveau, comfort en een zakelijke uitstraling.

LOCATIE
Het kantoor dat beschikt over een energielabel A ligt op bedrijventerrein Gooisekant dat op een perfecte zichtlocatie langs de A6 ligt. Dit zeer representatieve bedrijventerrein, van ca. 32,4 ha netto, is ontstaan in 1988. Gooisekant is een van de meest hoogwaardige bedrijventerreinen van Almere met een hoge kantoorhoudendheid. Op Gooisekant is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een businesspoint, kinderopvang en een hotel. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de bij SBBA aangesloten deelnemers. Reeds gevestigde bedrijven zijn: Roche, ASM Arizona Chemical, Countus, Hoffmann bedrijfsrecherche, Antea Group,etc.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar, het ligt op slechts 1 autominuut vanaf de A6 (afrit 3) en ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS (Syntus R-NET 322, ca. 18 minuten), Almere Muziekwijk (Syntus AllGo M4, ca. 19 minuten) en P+R Transferium ’t Oor, Almere (Syntus R-NET 322, ca. 10 minuten).

OPPERVLAKTE
Het totale gebouw heeft een oppervlakte van ca. 1.551 m² verdeeld over 3 bouwlagen.

Voor de verhuur is beschikbaar:
2de verdieping van ca. 476 m².

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn 8 parkeerplaatsen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 125,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaatsen: € 400,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 28,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan