Resultaten laden ...

Transportlaan 1

24 - 500 m2 kantoorruimte te huur in Geleen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Lindenheuvel
Bedrijventerrein Business Park Geleen

Kantoorruimte huren Transportlaan 1 -151 (Geleen)

Op zoek naar een hoogwaardige en representatieve kantoorruimte nabij Geleen? Op dit moderne bedrijventerrein ‘Businesspark Geleen’ vind je dit hoogwaardige kantoorgebouw, voor de verhuur zijn momenteel nog meerdere kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. In de directe omgeving zijn meerdere bedrijven gehuisvest die gelieerd zijn aan het industriegebied Chemelot.

Huurprijzen Transportlaan 1-151

Kantoorruimtes op deze locatie zijn te huur onder flexibele voorwaarden, inclusief alle services. Dit betekent dat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Kantoorruimtes op deze locatie zijn te huur vanaf 37,5 m2 tot en met 112,5 m2. De kantoorruimtes beschikken over Wifi en zijn naar eigen wens in te richten. Lebe biedt u de mogelijkheid tot het huren van een kantoorruimte binnen dit modern, representatief en energiezuinig object op basis van uw wensen. Dus wilt u een kantoor huren in Geleen? Dan bent u bij Lebe aan het juiste adres.

Faciliteiten

Het kantoorgebouw aan de Transportlaan 1-151 Beschikt over meerdere faciliteiten waar je als huurder gebruik van kunt maken. Wil je bijvoorbeeld een vergadering organiseren op het kantoor? Dat kan. Het kantoorgebouw beschikt namelijk over meerdere vergaderzalen welke vier uur maand gratis te gebruiken zijn. Ook bevindt zich op de begane grond een bemande receptie die jou en je klanten ontvangt. Wil je lunchen op kantoor? Binnen kantoorgebouw bevindt zich een brasserie die dagelijks geopend is van 10 – 17 uur. In deze brasserie kan je gezonde broodjes, lunch en warme gerechten bestellen. Als je met de auto richting het kantoor komt, dan kan je parkeren op het omsloten parkeerterrein naast het gebouw.

Locatie en bereikbaarheid

Het object is gelegen op het Businesspark Geleen (tussen Sittard en Geleen). Het gebouw is goed bereikbaar middels eigen vervoer. De op- en afrit van de A76 en de A2 zijn binnen elke minuten rijden bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid prima, op enkele minuten lopen bevindt zich trein- en busstation Geleen-Lutterade. Vanaf dit punt vertrekken treinen in de richting van Roermond en Maastricht.