Resultaten laden ...

Tupolevlaan 81

144 m2 kantoorruimte te huur in Schiphol-Rijk

Kenmerken

Huurprijs € 140 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Te huur: Moderne bedrijfsruimte in RichPort Park Schiphol-Rijk

Bent u op zoek naar een eigentijdse bedrijfsruimte? In het souterrain van een volledig gemoderniseerd kantoorgebouw is momenteel een prachtige bedrijfsruimte beschikbaar met een oppervlakte van ca. 144 m². Deze ruimte biedt u de mogelijkheid om een volledig eigen entree te creëren en er zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig. De bedrijfsruimte wordt in casco staat aangeboden, maar als gewenst bestaat de mogelijkheid om de ruimte volledig afgebouwd opgeleverd te krijgen. Hierover kunt u in gesprek met de verhuurder.

Ligging
De locatie van RichPort Park Schiphol-Rijk is werkelijk uniek. Het kantorenpark is gelegen in een verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en groenvoorzieningen. Het park herbergt drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met diverse vergaderfaciliteiten en een gezellige bar/restaurant. Deze hotels bieden zelfs shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Ook is er een vestiging van CompaNanny met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het parkmanagement-organisatie zorgt voor een gecoördineerd en gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op het bedrijventerrein, zoals onderhoud van de terreinen, groen- en watervoorzieningen en beveiliging.

Huurvoorwaarden

- Huurprijs: €140 per m² per jaar exclusief btw en servicekosten.
- Parkeerplekken: Drie parkeerplekken beschikbaar tegen €750 per plaats per jaar exclusief btw.
- Looptijd: Minimale looptijd van 5 jaar.
- Opzegtermijn: 12 maanden vooraf.

Kortom, deze moderne bedrijfsruimte in RichPort Park Schiphol-Rijk biedt u een uitstekende locatie, goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten in de nabije omgeving. Aarzel niet om contact op te nemen met de verhuurder om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Huurperiode
5 + 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden.

Opleveringsniveau
De unit word casco opgeleverd zodat de huurder naar wens zijn eigen inrichtingscomponenten kan installeren.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2015.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang. Huurprijzen worden aangepast op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Uitgangspunt van dit huurvoorstel is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belasten.

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
T: 085 - 040 62 01
E: bog@qmakelaars.nl