Resultaten laden ...

Valkstraat 14

2.561 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Perceeloppervlakte 4790 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten

OBJECT
STATIG KANTOORPAND - De locatie is in een carré-setting gebouwd met een binnentuin en heeft ca. 2.561 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn rondom het pand ca. 40 parkeerplekken op het eigen terrein.

LOCATIE
Het kantoorobject is gelegen op Handelsterrein Bergerweg waar o.a. diverse commerciële bedrijven/zorginstellingen (SGL, Koraalgroep, JGZ) en scholengemeenschappen (De Mozaïek, ROC, Trevianum, nieuwbouw DaCapo college) gevestigd zijn. Op steenworp afstand ligt winkelcentrum Limbrichterveld en enkele autominuten verder is het centrum van Sittard gelegen.

BEREIKBAARHEID
Dit object is gesitueerd in de nabijheid van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. De Valkstraat grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel te bereiken vanuit Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Voor de locatie geldt binnen het huidige bestemmingsplan Handelsterrein Bergerweg een enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding dienstverlening en bedrijf tot en met categorie 2. Voor verdere informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u ruimtelijkeplannen.nl raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

KANTOORRUIMTE
Via de hoofdingang is de ontvangsthal bereikbaar. De ontvangsthal biedt toegang tot de patio, diverse kantoorruimtes en de tweede verdieping(trap en lift). Op de begane grond bevindt zich een kantine met aansluitend een vergaderruimte. Verder beschikt het pand over voldoende sanitaire voorzieningen op de begane grond en eerste verdieping.

PARKEERVOORZIENING
40 parkeerplekken op eigen omheinde en beklinkerde buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.