Resultaten laden ...

Van der Valk Boumanweg 178 A

50 m2 kantoorruimte te huur in Leiderdorp

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Ouderzorg inclusief De Houtkamp

Kantoorgebouw “Rhijnenburg” is gelegen aan de Van der Valk Boumanweg 178-180 te Leiderdorp. Direct in het centrum van Leiderdorp, het centrum van Leiden bevindt zich ook zeer nabij. Door de prachtige ligging pal aan de Oude Rijn en slechts enkele minuten verwijderd van de A4 ligt de locatie strategisch zeer centraal voor zowel plaatselijke als regionale bedrijven en instellingen. De kantoorruimten worden turn-key opgeleverd.

Locatie
Regionaal centrum Leiden bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand en via de vernieuwde A4 is de rest van de Randstad in alle richtingen goed bereikbaar. Schiphol en Den Haag liggen op nog geen kwartier rijden, Amsterdam 5 minuten verder. Voor wie de trein prefereert, is er een busverbinding die u in nog geen 10 minuten naar het NS-station Leiden Centraal brengt.

Oppervlak
Beschikbaar voor verhuur:

Niveau m² Unit Beschikbaarheid Huurprijs per maand
1 50 1.09 Per direct € 500,-

Huurprijzen zijn per maand, excl. servicekosten en excl. BTW.

Wijze van oplevering
Het stijlvolle karakter van het kantoor krijgt vorm in diverse kenmerken van het renovatieplan. Zo zijn de buitenkozijnen vervangen door nieuwe aluminium kozijn met thermo glas. Het metsel- en betonwerk heeft een speciaal reinigingsprocedé ondergaan en het dak heeft een “koperen” uitstraling door de speciale bekleding van de dakbedekking. Een zware dakrand versterkt de statige uitstraling van het kantoorgebouw. De ruime entree van het pand heeft een sierlijke luifel.

Bestemming/gebruik
Kantoor.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs kantoor
Zie ‘oppervlak’ voor vraaghuurprijzen.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten voor unit 1.09 bedraagt € 42,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit, middels automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Er zijn diverse gemeenschappelijke parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan