Resultaten laden ...

Veerkade 1

280 - 674 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 200 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Werk

Betreft
Een hoogwaardige kantoorruimte gelegen op een zeer prominente locatie in het Scheepvaartkwartier, gelegen aan de Veerkade 1-9 te (3016 DE) Rotterdam. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een monumentaal gebouw uit omstreeks 1898. De beschikbare ruimten worden in gerenoveerde staat opgeleverd en beschikken veelal over een bijzonder uitzicht op de historische Veerhaven, de Maas en/of het Calandmonument.

Het gebouw kenmerkt zich met name door de monumentale bouwstijl, de uitstekende staat van onderhoud en, ondanks dat het gehele gebouw circa 6.400 m2 kantoorruimte omvat, het kleinschalige doch zakelijke karakter. Daarnaast biedt de verscheidenheid aan oppervlakten in het gebouw vaak ook de mogelijkheid om binnen het gebouw door te groeien en uw huisvesting aan te passen aan de actuele ruimtebehoefte.

Er is op dit moment een huurmogelijkheid van circa 674 m2 kantoorruimte. Achter het kantoorgebouw is een royaal parkeerterrein gelegen alwaar, voor dit gebied uitzonderlijk veel, parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Het gebouw beschikt over een energielabel A+ (met uitzondering van Veerkade 9 dat beschikt over een energielabel B).

Oppervlakte/indeling
Veerkade 5 – 9
2e verdieping: ca. 280,33 m2 VVO (unit 3.5)
3e verdieping: ca. 393,67 m2 VVO (unit 3.4)
Totaal ca. 674,00 m2 VVO

Parkeren
Bij het pand zijn eigen parkeerplaatsen te huur op een afgesloten parkeerterrein. Er kan ook langs de openbare weg geparkeerd worden middels parkeervergunning.

Locatie/bereikbaarheid
Het historische Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening en is gelegen in het centrum van Rotterdam.

In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven alsmede het Rotterdamse “Het Park” gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)cafés zoals de Ballentent, Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, The Harbour Club, en The Meatclub, Fugu, La Pizza, en bakkerij Bussing.
 
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (tram en metro) is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug. Tevens stopt de watertaxi recht voor deur in de Veerhaven. Hiermee bereikt u binnen 2 minuten de Kop van Zuid en liggen ook restaurants zoals Hotel New York binnen handbereik.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de gerenoveerde staat en is onder andere voorzien van:
- Zeer representatieve entree;
- Marmerenvloer in de entree;
- Hoge gestuukte plafonds;
- Bouwkundige wanden en plafonds afgewerkt en geschilderd;
- (Gezamenlijke) sanitaire voorzieningen;
- Liftinstallatie;
- Te openen ramen;
- Verwarming d.m.v. radiatoren.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 200,-- per m2 per jaar
Parkeren: € 2.500,-- per parkeerplaats per jaar.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Ten behoeve van een nader te omschrijven pakket leveringen en diensten dient er maandelijks een voorschotbedrag te worden voldaan. Het voorschot bedraagt € 75,-- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurbetalingen
Per maand/kwartaal vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Dit betekend dat er BTW over de huurprijs in rekening wordt gebracht. Indien een met BTW belaste verhuur niet mogelijk is zal de huurprijs worden verhoogd met een nader te bepalen bedrag. Over de servicekosten is ten alle tijden BTW verschuldigd.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Beschikbaar
In overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan