Resultaten laden ...

Veldzigt 26

40 - 100 m2 kantoorruimte te huur in De Meern

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Bedrijventerrein Oudenrijn

Kantoorruimtes te huur met gedeelde voorzieningen en optimale bereikbaarheid

Welkom bij OWNN, waar we twee prachtige kantoorruimtes beschikbaar hebben voor verhuur. Prachtige multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Oudenrijn in De Meern! Gelegen op een strategische locatie, bieden wij een perfecte mix van comfort, gemak en professionele voorzieningen voor zowel B2B- als B2C- bedrijven.

Of je nu een start-up bent op zoek naar een inspirerende thuisbasis of een gevestigd bedrijf dat uitbreidt, onze kantoorruimte is de ideale keuze. Neem contact op voor een rondleiding.

Oppervlakte

RUIMTE 1 – 40 M2
RUIMTE 2 – 60 M2

De ruimtes zijn ook gecombineerd te huur.

Ligging en bereikbaarheid

Parkeergelegenheid: Zowel achter als voor het pand bieden wij voldoende parkeerplaatsen aan, zodat u en uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek. Gemakkelijke toegang tot uw kantoor is gegarandeerd.

Openbaar vervoer: Voor diegenen die liever met het openbaar vervoer reizen, bevindt zich op slechts een dappsteenworp afstand een bushalte. Dit biedt handige verbindingen naar verschillende bestemmingen in de omgeving.

Glazen wanden: Om een optimale werkomgeving te creëren, zijn de scheidingen tussen onze kantoorruimtes en de verhuurders voorzien van elegante glazen wanden. Dit maximaliseert natuurlijk licht en bevordert een gevoel van ruimtelijkheid en transparantie.

Parkeren
Parkeergelegenheid: Aan de achterzijde is volop parkeergelegenheid aanwezig, zodat u en uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek. Gemakkelijke toegang tot uw kantoor is gegarandeerd.

Opleveringsniveau
De ruimte is onlangs gerenoveerd.
• Er ligt een nieuwe betonlookvloer in, de wanden zijn witgelakt en deels behangen.
• keuken/kantine op de eerste verdieping voorzien van inbouwapparatuur;
• pantry op de begane grond;
• toilet begane grond;
• systeemplafond met HF verlichtingsarmaturen deels te bedienen;
• representatieve entree;
• mechanische ventilatie;
• aanwezige kabelgoten in de kantoren;

Huurcondities

Huurprijs geheel: €115 per m² per jaar excl. BTW.
Huurprijs deelverhuur: op aanvraag.

Huurtermijn: 12 maanden

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan