Resultaten laden ...

Velperengh 2 b

50 - 100 m2 kantoorruimte te huur in Doorn

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in het Lage Land

Meerdere kantoorunits beschikbaar in dit moderne bedrijfsverzamelgebouw aan de Velperengh 2B te Doorn. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf bieden de beschikbare units qua omvang, ligging en uitstraling uitstekende perspectieven. Daarbij is het pand voorzien van een energielabel A!

Beschikbare kantoorunits

Kantoorunit I: Circa 50 m2 BVO - €750,- per maand excl. BTW

Kantoorunit II: Circa 50 m2 BVO - €750,- per maand excl. BTW

Parkeren
Bij het bedrijfspand is 1 privé parkeerplaats per unit aanwezig. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 50,- per maand excl. BTW. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op een het kleinschalige bedrijventerrein 'Vossenstein'. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

Het bedrijventerrein ligt direct aan de doorgaande weg (N225). De op- en afritten van de Rijksweg A12 bevinden zich op korte afstand. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 75 meter.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte
- Airco
- Alarminstallatie met camerabewaking
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- en telefoonaansluiting
- Hypoxi gietvloer
- Screen
- Stucwerkwanden
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Verlichting

Huurcondities

Huurprijs:
Unit 1: €750,- per maand excl. BTW
Unit 2: €750,- per maand excl. BTW (beschikbaar vanaf 1 januari 2024)

Parkeerkosten: € 50,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 20,- per m2 per jaar

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan