Resultaten laden ...

Volkelseweg 2 A

20 - 150 m2 kantoorruimte te huur in Uden

Kenmerken

Huurprijs € 660 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Loopkant-Liessent-Goorkens

Moderne kantoor- praktijkunits beschikbaar op een toplocatie aan de rand van het centrum van Uden. De aangeboden units maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Uden. In dit Medische Centrum zijn onder andere fysiotherapeuten, podotherapeuten, psychologen en andere zorgverleners gevestigd. Tussen de verschillende zorgaanbieders is er veel samenwerking wat door de cliënten als zeer prettig wordt ervaren.

De aangeboden kantoor- praktijkruimtes hebben een representatieve uitstraling en zijn onder andere voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting en airconditioning. Eveneens zijn er een bemande receptie voor een professionele ontvangst, personeelsruimte met keuken en riant dakterras en een gezamenlijke wachtruimte aanwezig. Zo kunt u direct starten met ondernemen in een professionele omgeving. Als huurder krijgt u een eigen sleutel van het Gezondheidscentrum Uden zodat u 24/7 uw eigen ruimte kunt gebruiken.

Metrages (VVO)

Meerdere units variërend van circa. 20 m2 VVO tot circa. 27 m2 VVO.

Parkeren

In de directe omgeving zijn er volop gratis parkeergelegenheden aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen aan de rand van het centrum van Uden. Door de verschillende uitvalswegen naar onder andere het centrum, de omringende dorpen en de Rijksweg A50 heeft het gebouw een uitstekende bereikbaarheid voor de automobilist.

Maar ook met het openbaar vervoer is het gebouw zeer goed te bereiken. In de directe omgeving zijn er namelijk meerdere bushaltes op loopafstand te bereiken.

Opleveringsniveau

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Mechanische ventilatie
- Deels PVC – vloer en deels vloerbedekking
- Deels airconditioning
- Alarminstallatie
- Stucwerkwanden
- Zonwering
- Wandradiatoren
- Gezamenlijke kantine met uitgebreide keuken
- Gezamenlijke sanitaire voorzieningen

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 660,- per maand.

Servicekosten: Inbegrepen in de huurprijs.

Huurtermijn: Onbepaalde tijd.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Niet van toepassing.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan