Resultaten laden ...

Voltastraat 4 -6-8

876 m2 kantoorruimte te koop in Bergen op Zoom

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 759.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Lage Meren

BERGEN OP ZOOM, VOLTASTRAAT 4-6-8

Locatie:

Moderne bedrijfs-/kantoorruimte met parkeergelegenheid gesitueerd in een representatieve omgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar en ligt op loopafstand van het centrum en nabij de noordelijke randweg met goede aansluiting op het rijkswegennet (A58/A4.)

De units zijn onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, doch hebben een eigen identiteit. De indeling van nummer 4-6 bestaat uit een entree/ontvangstruimte met toilet, trapopgang naar een verdieping. Aansluitend op de begane grond een groot kantoorvertrek met 5 individuele kantoor/spreekkamers. Naastgelegen een bedrijfsruimte met een kantoorvertrek en toegang naar bedrijfsopslagruimte.

Maatvoering
De bedrijfsruimte nummer 4-6 omvat in totaliteit circa 546 m² (346m² kantoor en 130m² werkplaats en 70m² entresol) op begane grond en circa 92 m² op de eerste verdieping.
De bedrijfsruimte nummer 8 omvat circa 238 m² (66m² kantoor en 172m² hal) op de begane grond en circa 46 m² op de verdieping.

Opleveringsniveau
Het geheel is praktisch en functioneel ingericht, ondermeer voorzien van tegelvloer, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, opbouw verlichtingsarmaturen, pantry en toilet. De bedrijfsruimte is voorzien van een glad afgewerkte betonvloer, een sectionaaldeur en opbouw verlichtingsarmaturen.

Parkeren
Op eigen terrein is voorzien in parkeerplaatsen, daarnaast bestaat de mogelijkheid om op de openbare weg te parkeren.

Condities
Het object wordt te koop aangeboden in deels verhuurde staat (unit 8) tegen een koopsom van € 759.000,- k.k.
Eventueel is het ook mogelijk om het pand te huren!
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan