Resultaten laden ...

Caravelle
|
Walaardt Sacrestraat 407- 457

573 m2 kantoorruimte te huur in Schiphol

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Sloterweg-Zuid, Schiphol

OBJECT
Schiphol Oost is het bruisende gedeelte van de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Het kantorengebouw is gelegen op een zichtlocatie langs rijksweg A9 en heeft een moderne, compacte en zakelijke uitstraling. Het gebouw biedt ruime kantoren met een flexibele indeling en kenmerkt zich door strakke architectuur. Verder biedt het kantoorgebouw naast een hoogwaardig opleveringsniveau, een geweldig uitzicht vanaf de kantoorvloeren. Aan de noordoost zijde van het gebouw uitzicht over ‘The International Amsterdam Golfcourse’ en aan de zuidwest zijde over de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport met de verkeerstoren, de grote terminal, maar ook de naast gelegen General Aviation Terminal.

Natuurlijk zijn alle kantoorgebouwen op Schiphol-Oost uitstekend bereikbaar per auto, fiets, bus én vliegtuig. Het business park staat in directe verbinding met de A9, N232 en luchthaven Schiphol.

FACILITEITEN
Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen en verschillende horecagelegenheden. Voor een tussendoortje en snelle lunch is er op loopafstand Albert Heijn to go of espressobar De Huismeesters. Bij restaurant Wings geniet je van een uitgebreide lunch of diner in een bijzonder gebouw: de oude verkeerstoren. En in het voorjaar én de zomer komen ook de foodtrucks weer tevoorschijn voor een afwisselende lunch. Voor iedereen die op zoek is naar een tijdelijke werkplek is er Nest, gevestigd in gebouw 144. Projectgroepen en flexwerkers vinden hier hun onderkomen. Of loop bij Nest even binnen voor een heerlijke kop koffie met versnapering als je toe bent aan een andere (werk)omgeving. Blijven klanten of collega’s overnachten dan is er keuze uit verschillende hotels waaronder Steigenberger en Ibis Styles, waar je met collega’s en klanten ook terecht kunt voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of smakelijk diner.

OPPERVLAKTE
Het gebouw heeft een totale grootte van circa 4.900 m² v.v.o. Voor verhuur komt er circa 573 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt in het gebouw verdeeld:
8e verdieping: ca. 573 m² v.v.o. kantoorruimte - Beschikbaar per 1 april 2024

PARKEREN
Bij het gebouw is een parkeerterrein aanwezig. De parkeernorm bedraagt 1:70 m² v.v.o.

Tevens is er aanvullende parkeergelegenheid op loopafstand van het gebouw op het parkeerterrein P57. Bezoekers kunnen in de blauwe zones direct voor en rond het gebouw 1,5 uur gratis parkeren.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: vanaf € 165,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeren: € 998,- per plaats per jaar.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemene ruimte:
- Ruime representatieve centrale entree;
- 3 royale liften;
- Dubbele beglazing;
- Dames en herentoilet op elke verdieping;
- Invalidentoilet in de centrale hal;
- Mogelijkheid voor pantry in de algemene ruimte van elke verdieping;

Kantoorruimte:
- Mechanische ventilatie en topkoeling;
- Kabelgoten voorbekabeld voor spraak en data;
- Akoestische systeemplafonds;
- Energiezuinige hoogfrequentie infrarood gestuurde armaturen;
- Per stramien aansluitpunten voor electra en data.

ENERGIELABEL:
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel C.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Schiphol-Oost en Caravelle zijn gelegen op steenworp afstand van rijksweg A9 (Alkmaar - Diemen, afslag 6 Aalsmeer), in de nabijheid van rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), op 10 minuten afstand van rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) en rijksweg A1 (Amsterdam - Amersfoort). Daarnaast is luchthaven Amsterdam Schiphol Airport via de Loevensteinse randweg binnen enkele minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Schiphol-Oost heeft niet alleen een perfecte verbinding met Schiphol Plaza (circa 12 minuten), ook de hoogwaardige ov-verbinding (HOV) zorgt ervoor dat business park Schiphol-Oost perfect bereikbaar. Voor het kantoorgebouw bevindt zich bushalte Canadaweg waar de buslijnen 199 (Schiphol knooppunt Noord), 186 (Amstelveen busstation) en de Cirkellijn 180/181 passeren.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport is een zeer uitgebreid aantal nationale en internationale bestemmingen per trein bereikbaar.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan