Resultaten laden ...

Warenarburg 1

30 - 1.500 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 300 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Burgenbuurt

Zeer courant en laag geprijsde kantoorruimte gelegen in de woonwijk Schollevaar. Via de entree van het gebouw komt wordt u ontvangen door een vriendelijke receptioniste. Ook deze dienst behoort tot de huurprijs. Het gebouw beschikt over diverse kantoorruimtes van verschillende metrages. Op het parkeerterrein bij het gebouw zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakte:
Het geheel bestaat uit ca. 1.676 m². Er zijn nog enkele units op de begane grond en 1e verdieping aanwezig. De gehele 2e verdieping is reeds verhuurd.

Voorzieningen:
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten;
- Gescheiden toiletten;
- Pantryvoorzieningen;
- Mechanische ventilatie;
- Te openen ramen;
- Zonwering middels shutters en lamellen.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoor is gelegen aan de rand van Schollevaar. Het object is per auto goed bereikbaar via de rijksweg A20 en de Hoofdweg Capelle aan den IJssel. De bushalte is zeer nabij gelegen en ook het treinstation van Schollevaar is op loopafstand. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van de Ring.

Huurprijs en servicekosten:
De huurprijs bedraagt incl. servicekosten € 15,- per m², per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling:
De maandelijkse huurpenningen en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurd geïncasseerd middels automatische incasso.

Oplevering:
In overleg, kan per direct.

Huurtermijn:
Vanaf 3 maanden.

Opzegtermijn:
Deze bedraagt 3 maanden

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer op onze website:
https://www.vdpanne.nl/