Resultaten laden ...

Warmoesstraat 155 BG voor

52 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Burgwallen-Oude Zijde

Huurprijs per maand: € 2.250 ex. btw
Servicekosten per maand: € 250 ex. btw
All-in per maand: € 2.500 ex. btw

Huurprijs per m2 per jaar: € 519 ex. btw
Servicekosten per m2 per jaar: € 58 ex. btw
All-in per m2 per jaar: € 577 ex. btw

In de servicekosten opgenomen onderdelen: verwarming, elektra, water, internet (glasvezelverbinding), systeembeheer inzake kabel- en wifi-verbinding, vergaderkamer, klein onderhoud, brandveiligheid, sleutels, gemeentelijke belastingen/heffingen, schoonmaak algemene ruimtes en kantoor.
De servicekosten zijn een vast bedrag per maand. Er volgt geen eindafrekening.

DE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE
Deze ruimte op de eerste etage beschikt over een entresol waar een extra werkplek gecreëerd kan worden of waar je een heerlijke grote sofa neer kunt zetten. De kantoorruimte van circa 45m2 kenmerkt zich verder door de grote raampartij die bijna de hele oostwand beslaat waardoor de kamer erg licht is. Het kantoor heeft een eigen moderne keuken met koelkast en vaatwasser. Het kantoor bevindt zich op dezelfde etage als de vergaderkamer.
Deze ruimte is ook uitermate geschikt als praktijkruimte. In overleg zijn er talloze mogelijkheden. We zijn flexibel en denken graag met je mee!

HET GEBOUW
De Warmoesstraat is een van de oudste straten van Amsterdam. Ze loopt evenwijdig met het Damrak van de hoek Prins Hendrikkade en Zeedijk naar de Dam.
Nummer 155 is alles al geweest. Koopmanshuis, herberg, tabaksfirma en pension (alle kamers hebben een eigen douche en wc). Gebouwd omstreeks 1600 met aan de achterzijde een kolfbaan en in de loop van de eeuwen steeds weer aangepast. Rond 1920 een nieuwe winkelpui en balkon die nu al weer tot monument is verklaard. Nu huizen er 8 bedrijven uit de creatieve zakelijke sector en een Virtual Reality center.

FACTS & FIGURES
Ruimtenaam: ‘W155 1e achter'
Netto/bruto oppervlakte: 45m2/52m
Opzegtermijn: 1 heel kalenderkwartaal
Borg: 1 kwartaal huur

FACILITEITEN
Internet: eigen VLAN-netwerk per ruimte via Ziggo Professional (500mps).
Systeembeheer: door SCC
Meubilair te huur: standaard tafel (150x75 cm) à € 5,- per maand ex. btw, zwarte bureaustoel à € 10,- per maand ex. btw
Sanitair: in de eigen kantoorruimte
Pantry met vaatwasser en ijskast: in de eigen kantoorruimte

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.