Resultaten laden ...

Watersley 31

10 - 3.436 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Omgeving Watersley

Ondernemen in een topsportklimaat? Dan bieden we u nu deze kans. De komende tijd wordt de laatste hand gelegd aan de nodige verbouwingen in en rondom het complex. Toch willen we u nu al deelgenoot maken van de verhuurmogelijkheden. Waarom? Juist nu kunnen we inspelen op uw specifieke wensenpakket. Elke ondernemer stelt eigen eisen en wensen aan haar kantooromgeving. Deze kunnen nu nog geimplemeteerd worden.

Deze uiting dient als eerste kennismaking voor u als ondernemer zijn om met ons in contact te komen, teneinde een verbintenis te sluiten om van Watersley uw (nieuwe) uitvalsbasis te maken. Belangstellend vernemen wij uw reactie.

Locatie
Gelegen in het buitengebied net buiten het centrum van Sittard ligt Huis Watersley een voormalig kloostercomplex/landgoed. Het object is omgeven door veel groen, maar zowel het centrum van Sittard als het centrum van Geleen is binnen 10 autominuten bereikbaar.
De Provincialeweg N276 ligt op steenworpafstand en is een belangrijke drukke verbindingsweg tussen de gemeenten Brunssum, Sittard-Geleen en Echt-Susteren. Bushaltes liggen op ca. 900 meter loopafstand van het object. Met de bus is het Centraal Station van Sittard binnen 7 minuten bereikbaar. Qua openbaar vervoer zijn er dus voldoende mogelijkheden voor studenten, bezoekers en toeristen om het object te bereiken.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond Vergaderruimtes ca. 378 m²
Begane Grond Kantoren ca. 290 m²
Eerste verdieping Kantoren ca. 1.631 m²
Eerste verdieping Multifunctionele ruimte ca. 89 m²
Tweede verdieping Kantoren ca. 528 m²
Derde verdieping Kantoren ca. 520 m²
Totaal ca. 3.436 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming:
Het object is binnen beheersverordening´Watersley´ bestemd als ´Maatschappelijk’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt inclusief hoogwaardig kantoor technisch opleveringsniveau verhuurd. Dit is maatwerk. We treden graag met u in gesprek omtrent uw unieke wensen- en eisenpakket met betrekking tot uw kantoor.

Huurgegevens:
Huurprijs:
Op aanvraag.

(Vergaderruimtes apart te huur per dagdeel of per maand).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen, afhankelijk van het beoogde gebruik.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan