Resultaten laden ...

Westdam 3 B

27 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 649 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

TE HUUR Kantoorkamer Westdam 3B,3441 GA WOERDEN

In het centrum van Woerden, met zicht op de Haven, gelegen kantoorverzamelgebouw “Westdampark”. De Westdam vormt de noordwestelijke entree tot het centrum van Woerden.

Woerden Centrum is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn diverse bushaltes op loopafstand gelegen welke verbindingen hebben met Bodegraven, Nieuwkoop en diverse wijken in Woerden. Tevens is het NS-station Woerden nabij gelegen.

Aan de Westdam bevinden zich diverse kantoorgebruikers zoals Roest Crollius De Jong Advocaten, Westdam Netwerk Notarissen, Tandartsenpraktijk Westdam en Woerden Makelaardij.

Op basis van NEN2580 is onderstaande kantoorunit beschikbaar:

Westdam 3B, unit 5
• circa 27 m² kantoor plus een aandeel in de circa 110 m² algemene en gezamenlijke ruimten zoals
gangzones, toiletten, keuken en vergadertafel.

Omschrijving kantoorruimte

Via de royale gezamenlijke entree met intercom, lift en trappenhuis op de begane grond komt men op de eerste verdieping. De gangzone welke van voor naar achter loopt verbindt de verdiepingsentree met het trappenhuis aan de achterzijde. Ter hoogte van beide trappenhuizen bevinden zich de gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Aan de gangzone bevinden zich met totaal 8 kantoorkamers, een gezamenlijke keuken en vergadertafel.

Het kantoor heeft een energielabel C. De plafondhoogte bedraagt ca. 2,6 meter. De kantoorkamers zijn voorzien van een half glazen scheidingswand. Er bevinden zich draai-/kiepramen met zonwering (screens) en er zijn een centrale ontruimings-alarminstallatie met noodverlichting, brandhaspel en poederblusser aanwezig.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• huidige vloerbedekking
• radiator
• wcd’s en kabelgoot met huidige bekabeling
• gezamenlijke keuken met apparatuur, toiletten.

Algemene informatie object

Parkeren
Betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving, alsmede in parkeergarage Castellum.
Tegen meerprijs kan een parkeerplaats in de parkeerkelder beschikbaar worden gesteld.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Woerden binnenstad heeft de locatie de bestemming kantoor.

Voorwaarden en condities

All inclusive huurprijs € 649 per maand, te vermeerderen met BTW.

Leveringen en diensten
In de huurprijs zijn alle aan de huur verbonden kosten als vast bedrag begrepen. Dit betreft de leveringen en verbruik van gas, water en elektra, draadloos internet, onderhoud en controle van de lift, w-installaties, branddetectie en inbraakalarm, toegangsdeuren, glasverzekering, beheer en klein onderhoud, schoon-maak trappenhuis, garage, glasbewassing buitenzijde, toiletten en keuken, tuinonderhoud, bestrijding plaagdieren, gebruik en afvoer afvalcontainer en belastingen.

Er is een eenmalige entreevergoeding van € 695 te vermeerderen met BTW verschuldigd voor levering van een wifi-router en configuratie van de beveilkigde wifi-aansluiting, inregelen van de intercom bij de voordeur, levering en montage van een cilinderslot en postvak, naamsvermelding in het gebouw.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2 jaar en 6 maanden met aansluitende perioden.
Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden all inclusive huur en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.