Resultaten laden ...

Wethouder van der Polstraat 21

23 m2 kantoorruimte te huur in Veen

Kenmerken

Huurprijs € 250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Wethouder van der Polstraat 21 te Veen | Functionele kantoor-/praktijkruimte gesitueerd in seniorencomplex "De Vlaeshoff" in Veen.

ALGEMEEN
In seniorencomplex "De Vlaeshoff" in Veen bevindt zich deze net afgewerkte kantoor-/praktijkruimte. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is o.a. voorzien van nette wand- en vloerafwerking, verlichting d.m.v. opbouwarmaturen, een wastafel en zonwering. Daarnaast zijn er in het complex diverse (sanitaire) voorzieningen te vinden waar gebruik gemaakt van kan worden. Als huurder heeft u de mogelijkheid om om overleg de ruimte gemeubileerd over te nemen.

STERKE PUNTEN
- Goede locatie
- Instapklaar
- Betaalbaar

HUURPRIJS
€250,00 per maand, vrij van btw

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

OPPERVLAKTE
Ca. 23 m2 kantoor/praktijkruimte (begane grond)
Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Wand-, plafond-, vloerafwerking
- Brandmeldinstallatie
- Diverse 230V stopcontacten
- Verlichting d.m.v. opbouwarmaturen
- Verwarming middels radiatoren
- Wastafel
- Te openen raam
- Meubilair (optioneel)
- Entree (gezamenlijk)
- Sanitaire voorzieningen (gezamenlijk)

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
"De Vlaeshoff" is gelegen in de kern van Veen en heeft een korte ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten.