Resultaten laden ...

Wierdensestraat 23

100 - 2.021 m2 kantoorruimte te huur in Almelo

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad-Noord

ALGEMEEN
Representatief vrijstaand kantoorgebouw gelegen in het hart van het centrum van Almelo. Rondom het kantoorgebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de voorzijde bevindt zich het busstation vanaf waar een rechtstreekse verbinding is naar het NS-station Almelo.

In het kantoorgebouw is reeds gevestigd Slachtofferhulp Nederland. Het kantoorgebouw, dat bestaat uit vijf bouwlagen, heeft een totale oppervlakte van ca. 2.021 m². Deelhuur is echter al mogelijk vanaf ca. 100 m².

Medio juni 2023 zal er gestart worden met de renovatie van de buitenzijde van het object. Het geheel zal een eigentijdse krijgen zoals is weergegeven op de impressies.

In overleg kan iedere verdieping turn-key worden opgeleverd zodat er een passend opleveringsniveau ontstaat.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gelegen in het stadshart van Almelo, op ca. 5 minuten rijden van de A35. De bereikbaarheid met eigen vervoer, is ondanks de ligging in de binnenstad, zeer goed te noemen. Het kantoorgebouw is pal naast het busstation “Centrumplein“ gesitueerd.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 2.021 m² en is als volgt onderverdeeld:

Kelder: ca. 303 m²
Begane grond: ca. 438 m²
Eerste verdieping: ca. 602 m²
Tweede verdieping: ca. 535 m² (Verhuurd)
Derde verdieping: ca. 143 m²

Deelhuur is mogelijk vanaf ca. 100 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
De parkeerplaatsen zijn gelegen op eigen terrein rondom het gebouw, in totaal behoren er 12 parkeerplaatsen tot het object. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Parkeergarage “Havenpassage“ is gelegen op ca. 1 minuut loopafstand gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Dienstverlening“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve gezamenlijke entree;
• Vloerafwerking;
• Lift;
• Systeemplafonds met verlichting;
• Pantry per verdieping en/of unit;
• Gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping;
• Te openen ramen;
• Glasvezelbekabeling.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 29,- per m² v.v.o. per jaar en zijn te vermeerderen met BTW.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A++.

HUURPRIJS
In de huidige staat bedraagt de huurprijs € 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De kantoorruimte kan tegen een meerprijs worden opgeleverd naar wens van de huurder. Verhuurder is onder nadere voorwaarden bereid (een gedeelte) van de kantoorinrichting te bekostigen.

Indien gewenst kunnen er tevens parkeerplaatsen worden gehuurd op eigen terren, de huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan