Resultaten laden ...

Wijnstraat 129

380 m2 kantoorruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 2.900 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Wijnstraat en omgeving

Altijd al kantoor willen houden in het historisch stadscentrum? Werkelijk een unieke locatie komt binnenkort beschikbaar!

Het prachtige pand aan de Wijnstraat 129, gelegen op de begane grond, komt voor verhuur beschikbaar. Jarenlang heeft het dienst gedaan als galerie en medio februari zal huidige gebruiker verhuizen. Dit karakteristieke gebouw, gelegen in de historische binnenstad, heeft een ruime begane grond van 190 m2, perfect voor diverse zakelijke mogelijkheden. Daarnaast beschikt het over 80 m2 aan secundaire ruimte (opslag op verdieping etc.). De charmante gevel voegt extra allure toe aan deze unieke plek.

Locatiegegevens:
Het object is gelegen in de historische binnenstand van Dordrecht, aan de Wijnstraat. De Wijnstraat loopt van de Groothoofdspoort naar de Tolburg bij het Scheffersplein. De Wijnstraat wordt hier vervolgd onder de naam Groenmarkt. De straat is een oud dijklichaam langs de oude haven van Dordrecht. Aan wat tegenwoordig de oneven zijde is, staat de oudste bebouwing van de straat. De straat telt ruim 60 rijksmonumenten.

Parkeren:
Bij het gehuurde zijn geen vaste parkeerplekken beschikbaar. Bezoekers kunnen gemakkelijk, betaald parkeren aan de Grote Markt of aan de straat.
Het NS-station Dordrecht CS is op loopafstand (10 min) en bussen stoppen aan de Wijnstraat op ca. 150 meter. In de achtergelegen tuin is een fietsenstalling aanwezig.

De ruimte is op dit moment voorzien van onder andere:
- afgewerkte vloer;
- toiletruimte;
- pantry;
- vaste kasten;
- twee voordeuren;
- led verlichting;

Huurprijs:
€ 2.900 per maand excl. BTW.

Servicekosten:
€ 100 per maand excl. BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn:
In overleg.

Oplevering:
In overleg, medio februari 2024 beschikbaar.

Opmerking:
Huurder dient zelf een contract af te sluiten voor NUTS voorzieningen.

Zekerheidstelling:
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal een kwartaalverplichting.

Interesse gewekt voor deze unieke locatie? Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak en u kunt ter plaatse kijken.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.