Resultaten laden ...

Wilhelminastraat 11

320 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 2.950 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

TE HUUR | WILHELMINASTRAAT 11 | SITTARD

- Ca. 370 m² kantoorruimte op zichtlocatie.
- Midden in het centrum van Sittard,

Object en ligging:
Wij bieden een nette, instapklare kantoorruimte aan van ca. 370 m² v.v.o. Het object is gesitueerd in de commerciële plint van residentie ‘Prinsenhoek’, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Sittard. Per september 2024 is vrijwel het volledige object beschikbaar (13 kantoren), op dit moment zijn 7 van deze kantoren per direct beschikbaar. Deelhuur is bespreekbaar.
De entree van het object is bereikbaar via een trappartij en een hellingbaan. In het souterrain zijn twee ruimten ten behoeve van opslagdoeleinden aanwezig, alsmede een CV ruimte.

Dit kantoorobject is gelegen op loopafstand van het NS station van Sittard, alsmede vanaf de historische binnenstad. Het object is gelegen op een echte zichtlocatie, ter hoogte van de kruising van de Rijksweg en de Wilhelminastraat, schuin tegenover hotel ‘de Prins’. In de directe omgeving zijn tal van voorzieningen aanwezig, waaronder een ruim winkelaanbod en diverse restaurants/horeca.

Voorzieningen:
- Nette vloer-, wand- en plafondafwerking;
- (Inbouw)verlichting;
- Toiletgroepen;
- Tweemaal pantry;
- CV installatie met radiatoren;
- Mechanische ventilatie;
- Parkeerplaatsen (apart te huur) op achtergelegen parkeerdek.

Parkeren
Via de eigenaar van het complex zijn er aan de achterzijde parkeerplaatsen te huur op het parkeerdek. Het parkeerdek is afgesloten middels automatische overheadpoorten.

Metrage:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond - kantoorruimte - ca. 320 m²
Souterrain - opslagruimte - ca. 50 m²
Totaal groot: 370 m² v.v.o.

Ligging en bereikbaarheid
Op uitstekende locatie gelegen object aan één van de doorgaande weg richting het centrum van Sittard. De N276 is op korte afstond gelegen. Vanuit deze provinciale weg is er een directe aansluiting met de A2.

Goed bereikbaar per auto, met betaalde parkeergelegenheid op loopafstand. Optioneel zijn ook parkeerplaatsen te huur aan de achterzijde van het kantoorobject. Tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer: in de onmiddellijke nabijheid is een bushalte gelegen, terwijl het NS-station van Sittard (waar ook de intercity's stoppen) op ca. 500 meter afstand is gelegen.

Bestemming
Als ruimtelijk kader geldt het omgevingsplan ‘gemeente Sittard-Geleen’, met specifiek voor dit object geldende het bestemmingsplan ‘Centrum Sittard’, geconsolideerd d.d. 26 juni 2013. Op basis van dit bestemmingsplan is het object bestemd als ‘Wonen- wonen en zakelijke dienstverlening’. Het omgevingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
Huurprijs: € 2.950,- per maand.
(Parkeerplaatsen niet in de huurprijs inbegrepen).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt niet geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Servicekosten:
Niet van toepassing*. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

* Bij gedeeltelijke huur zullen er afspraken gemaakt worden m.b.t. de servicekosten.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan