Resultaten laden ...

Willemstraat 2

300 - 5.965 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

TE HUUR | MULTIFUNCTIONEEL GEBOUW | HEERLEN

Vanaf nu te huur, grote vloervelden in het voormalige Arcus College (thans Vista College) aan de Willemstraat/Klompstraat.

Het complete (voormalige) schoolgebouw is voor verhuur beschikbaar. Zo is er ondermeer een ondergrondse gymzaal, fietsenstallingen, receptie, tal van leslokalen, een eetzaal, keuken, dakterras et cetera beschikbaar. Op eigen terrein zijn tevens enkele parkeerplaatsen beschikbaar, evenals in de aanpalende parkeergarage van Q-park.

De locatie is gesitueerd nabij het Maankwartier, het charmante horecapleintje Wilhelminaplein, de Heerlense binnenstad, uitvalswegen naar het snelwegennet rondom Heerlen/Parkstad.

We treden graag met u, kandidaat-huurder van dit volumineuze gebouw, in gesprek over uw wensenpakket. Maatwerk kan ook hier van toepassing zijn, waarbij verhuurder goed luistert naar wat u precies verlangt.

Deelhuur is ook bespreekbaar. U wordt dan niet geacht het complete gebouw in een keer te huren. Vrijwel elke zoekvraag kunnen we bedienen binnen dit gebouw. Vraag naar de wij uiteenlopende mogelijkheden.

Basiskenmerken:
•Adres: Willemstraat 2, 6411 KZ Heerlen
•Bouwjaar: 1987
•Gebruik: Kantoor, maatschappelijk, onderwijs
•Oppervlakte: Ca. 5.965 m² in totaliteit, in delen beschikbaar
•Huurprijs: Op aanvraag beschikbaar.
•Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

Locatie:
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van de stadskerngebied van Heerlen. Het centrum is op loopafstand en tegenover het object ligt het Wilhelminaplein waar veel gezellige horecagelegenheden zijn te vinden. Met de auto is het object goed bereikbaar, via de centrumring van Heerlen.

Er ligt een Q-park parkeergarage naast het object. Met het openbaar vervoer is het object eveneens uitstekend bereikbaar. Het treinstation van Heerlen en diverse bushaltes liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A76 is het object binnen 5 minuten te bereiken via de Buitenring.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Heerlen Station stoppen binnen loopafstand.

Object:
Metrage:
Souterrain: ca. 1.687 m²
Begane grond: ca. 522 m²
Eerste verdieping: ca. 1.609 m²
Tweede verdieping: ca. 1.205 m²
Derde verdieping: ca. 802 m²
Vierde verdieping: ca. 140 m² (puur technische ruimte)

Parkeren:
Het object is naast een Q-park parkeergarage gelegen.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan Heerlen´ bestemd als ´Enkelbestemming Gemengd -Klomp´. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
In onderling overleg bespreekbaar. Het object wordt in eerste aanleg in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Maar uw specifieke wensen kunnen we invullen, waarover we graag met u in overleg treden.

Huurgegevens:
•Huurprijs: Marktconform, op aanvraag beschikbaar.
•Huurtermijn: Op flexibele basis.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.
•Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan