Resultaten laden ...

Winterstraat 5

15 - 135 m2 kantoorruimte te huur in Dirksland

Kenmerken

Huurprijs € 350 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Dirksland-Oud

Op een mooie locatie aan de Winterstraat in Dirksland wordt deze kantoor- praktijkunit te huur aangeboden. De beschikbare unit bevindt zich op de begane grond van dit karakteristieke pand en is in haar totaliteit te huur of in units vanaf 15 m2 BVO.

Mede door haar prachtige uitstraling, functionele indeling en goede bereikbaarheid zijn deze kantoor- praktijkunits uitermate geschikt voor maatschappelijke of zakelijke dienstverlenende bedrijven en is het een visitekaartje voor haar gebruiker.

Naast haar uitstraling is de uitstekend bereikbaarheid een pluspunt voor ondernemers. De op- en afritten van de Provincialeweg N215 bevinden zich direct naast het object en zorgen voor een directe verbinding met de Provincialeweg N59 en de Rijksweg A29.

Metrages (BVO)
Bruto vloeroppervlakte: circa. 135 m2 BVO

Deel verhuur mogelijk vanaf 15 m2 BVO

Parkeren
Bij de unit zijn geen privé parkeerplaatsen beschikbaar. De mogelijkheid is aanwezig om bij de gemeente een parkeervergunning aan te vragen zodat er in de wijk geparkeerd kan worden.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de unit een "Centrum” bestemming. Hierdoor zijn onder andere de bestemmingen dienstverlening, maatschappelijke bedrijven en kantoren toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
- Brandpreventiemiddelen
- Dauerluftung
- Glasvezel in straat aanwezig
- Glazen pui
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Inbouwverlichting
- Internetaansluiting
- Mechanische ventilatie
- Pantry met vaatwasser en koelkast
- PVC vloer
- Stucwerkenwanden
- Systeemplafond
- Te openen ramen
- Toiletruimtes
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs kantoorunits: vanaf € 350,- per maand exclusief btw.

Huurprijs totale kantoor- praktijkruimtes: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, minimaal één jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan