Resultaten laden ...

Wisselweg 33

25 - 400 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum Almere-Stad

Kantoorruimte huren Wisselweg 33 (Stationsgebied Almere)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een geschikte kantoorruimte in het stationsgebied van Almere, maar heb je deze nog niet gevonden. Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Wisselweg 33. In dit kantoorgebouw zijn full-service kantoorruimtes te huur met een uitstekende bereikbaarheid. Almere is erg in trek bij bedrijven, vanwege de relatief lage huurprijzen en de centrale ligging. Naast de ideale ligging zijn ook de faciliteiten in dit business center van hoge kwaliteit zodat jij als ondernemer kan focussen op je Business. Wil je meer weten of vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, Wij helpen je graag verder.

Faciliteiten
Als huurder heb je beschikking tot alle faciliteiten van het business center. Neem bijvoorbeeld het gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw, de receptiefaciliteiten en het gebruik van het bedrijfsrestaurant. Daarnaast beschikt het gebouw over meerdere lounges waar je in informele setting kunt vergaderen. Toch liever willen vergaderen in een eigen ruimte? Dat kan. Binnen het gebouw zijn meerdere vergaderzalen welke per dagdeel te reserveren zijn.

Locatie en bereikbaarheid

Het business center is gelegen achter het Centraal Station van Almere aan de doorgaande weg “Spoordreef” en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaarvervoer. Vanaf het gebouw is het station binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf dit punt vertrekt elke 15 minuten een trein naar Amsterdam. Ook bevindt zich bij dit station een bushalte waar van uit meerdere bussen vertrekken naar de omliggende gebieden van Almere. Met de auto is de snelweg A6 binnen 5 minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wisselweg 33 in Almere?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden in dit business center.