Resultaten laden ...

Zandfort 17

1.093 m2 kantoorruimte te huur in Hoogerheide

Kenmerken

Bedrijfshal in units vanaf 15 m2
Aantal bouwlagen 2
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoogerheide-Noord

Kantoor verzamelgebouw 'ZANDFORT'

Huurprijs vanaf € 500,= excl. BTW en incl. servicekosten

10 kantoorruimten vanaf 17 tot 258 m² BVO alsmede een inpandige opslag/magazijn/werkplaats van ca. 120 m² BVO en 23 privé parkeerplaatsen

Te huur
Hoogwaardig afgewerkt, kantoorverzamelgebouw met inpandige opslag/werkplaats/magazijn alsmede een 23-tal privé parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op ca. 5 minuten afstand van snelwegtracé A4.

Het pand is opgedeeld in een 10-tal privé kantoor-/praktijkruimten vanaf ca. 17 tot 258 m² alsmede 1x een opslag/magazijn/werkplaats van ca. 120 m² BVO welke los van elkaar of juist gekoppeld aan elkaar te huur worden aangeboden.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op nog geen 5 minuten afstand van snelwegtracé A4/A58 met perfecte verbindingen naar het achterland. O.a. Antwerpen, Breda en Rotterdam bereikt u binnen 30 minuten. De bereikbaarheid per openbaar busvervoer is redelijk tot goed middels een busverbinding op ca. 300 meter afstand. Op eigen terrein zijn 23 privé parkeerplaatsen aanwezig, toegankelijk via een eigen oprit welke afsluitbaar is middels een dubbele poort.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hoogerheide
Sectie: B
Nummer: 2798 (gedeeltelijk)
Grootte: 43 are 90 ca (4.390 m², gedeeltelijk)

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Bebouwde Kom Hoogerheide - Woensdrecht'. Hierin heeft het perceel de bestemming 'Bedrijf'. Hierbij heeft het perceel o.a. de mogelijkheden gekregen voor het vestigen van: kantoren alsmede industriële-, ambachtelijke- en groothandel bedrijven met de categorie 1 en 2. Detailhandel is in basis uitgesloten mitsdien het detailhandel betreft welke productiegeboden aan het bedrijf is gekoppeld. Zie ook bijgevoegde bestemmingsplanvoorschriften.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
1950.

Afmetingen
Het object is samengesteld uit de volgende onderdelen, oppervlakten en huurprijzen:

Unit Aantal m² Prijs p.m. excl. BTW incl. servicekosten Parkeergelegenheid
Unit 1 126 m² € 1.250,- 4 parkeerplaatsen - VERHUURD
Unit 2 75 m² € 1.250,- 2 parkeerplaatsen
Unit 3 22 m² € 625,- 1 parkeerplaats
Unit 4 18 m² € 595,- 1 parkeerplaats
Unit 5 17 m² € 595,- 1 parkeerplaats
Unit 6 34 m² € 850,- 2 parkeerplaatsen
Unit 7 15 m² € 550,- 1 parkeerplaats
Unit 8 18 m² € 595,- 1 parkeerplaats
Unit 9 258 m² € 1.450,- 5 parkeerplaatsen
Unit 10 120 m² € 500,- 0 parkeerplaatsen - VERHUURD

De parkeerplaatsen worden u aangeboden voor een huurprijs van € 50,= per maand per parkeerplaats.

Algemeen
Indien u kiest voor het huren van een van de ruimten in het complex 'Zandfort' kunt u rekenen op een hoogwaardig comfort en een sfeervolle samenhang van diverse bedrijven op 1 locatie. Of u nu startend ondernemer bent of reeds een gevestigde naam bent? U bent van harte welkom in onze grote variatie aan mogelijkheden!

Via een gezamenlijke poort betreedt u het terrein alwaar u kunt parkeren op uw privé parkeerplaats, voor het bezoek zijn 5 algemene parkeerplaatsen aangewezen. Bij binnenkomst treft u een ingerichte en verzorgde hal/entree alwaar u uw clienten kunt ontvangen, plaats kunt nemen aan een openbare tafel of juist toegang neemt tot uw privé kantoorruimte van ca. 17 tot 258 m².

Puntsgewijs zijn de navolgende headlines zijn van toepassing:
* diverse kantoorruimten van groot tot klein, los van elkaar en/of gekoppeld te huur;
* een instapklaar niveau van afwerking met complete wand-, vloer- en plafondafwerkingen;
* privé kantoorruimten afsluitbaar t.b.v. uw optimale veiligheid en privacy;
* kantine-/keukeninrichting t.b.v. algemeen gebruik;
* vrije beschikking over de 23-tal parkeerplaatsen in de avonduren en weekenden;
* centrale ruimten ingericht t.b.v. een verzorgde indruk;
* luchtbehandelingsinstallatie;
* airconditioning / luchtverwarming;
* wifi verbinding in elke gehuurde ruimte;
* diverse elektrisch te bedienen screens;
* centrale alarminstallatie en rookmelders;
* diverse toiletvoorzieningen.

Service
Ter behoud van een optimale leefbaarheid en professionele sfeerbeleving in en rondom het complex zal de verhuurder de diverse werkzaamheden namens haar huurders verzorgen. Dit natuurlijk ook om ervoor zorg te dragen dat u zicht kunt richten op hetgeen voor u belangrijk is: Het creëren van omzet! Daarbij heeft u de vrije beschikking over een centraal geplaatste koffie automaat welke voorziet in water, thee en koffie.

De service bestaat o.a. uit:
- onderhoud buitenterrein;
- levering van draadloos internet/ wifi;
- schoonmaak van de diverse algemene ruimten (denk aan toiletten, keuken, etc.);
- levering warmte alsmede gas, water en elektra;
- afvalverwerking.

Buitenterrein:
Aangelegd buitenterrein, verkeersroute en 23 parkeerplaatsen aangelegd middels sierbestrating, voorzien van borders, buitenkraan naast roldeur en 3 vlaggenmasten, volledig omheind middels draadhekwerk en voorzien van een schuifpoort.

Bouwkundig:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, dakbedekking afgewerkt middels een bitumen dakafwerking, voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie alsmede isolerende beglazing. CV-ketel van het merk Nefit t.b.v. verwarming.

Diversen:
het object dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs
Vanaf 500,= tot € 1.450,= per maand excl. B.T.W. en incl. service(kosten).

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
Vanaf 1 jaar, langere termijn is zeker bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Aanvaarding
Per direct / korte termijn

Bijzonderheden
* Onder andere aan de hand van uw inkomensgegevens kan worden beoordelen in hoeverre u voor huur van dit object in aanmerking komt. Te denken valt aan een inzage in de navolgende stukken: uittreksel Kamer van Koophandel, personalia tekeningsbevoegd persoon, financieel jaarverslag afgelopen jaar of periode.
* Eventuele transactie(s) dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Zandfort 17" te Hoogerheide. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.