Resultaten laden ...

Zeverijnstraat 6

20 - 50 m2 kantoorruimte te huur in Hilversum

Kenmerken

Status Onder optie
Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Zeverijn
Bedrijventerrein Zeverijnstraat

WAAROM HILVERSUM BUSINESS CENTER VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Gemeubileerde kantoorruimte met veel licht
2. Eigen airco en alarm per kantoor
3. Glasvezel en Wifi
4. 24/7 toegang en bemande receptie
5. Gratis parkeren

ADRES
Zeverijnstraat 6 (1216 GK) Hilversum

ALGEMEEN
Het Hilversum Business Center biedt ondernemers flexibele en dynamische kantoorruimte tegen aantrekkelijke prijzen. Het Business Center heeft kantoorunits te huur vanaf 20 m² tot 100 m² met faciliteiten als receptie, vergaderruimte, elke verdieping een eigen pantry en kosteloos parkeren. Geen lange huurverplichtingen, de opzegtermijn is maar 2 maanden. U heeft 24-uur toegang. Het kantoorgebouw staat op de gemeentelijke Monumentenlijst, vanwege de architectuur en lijnenspel van Dudok. Sport City, MONK-boldering en SHURGARD zijn ook gevestigd in dit monumentale pand.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Hilversum Business Center is gelegen tussen de Vreelandsweg en Zeverijnstraat te Hilversum. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed, door de directe ligging aan de N201 richting Amsterdam (A2). Via de Diependaalselaan is er een goede aansluiting op de A27 en A1. Er zijn diverse directe busverbindingen op loopafstand richting treinstation Hilversum CS. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein en op de aangrenzende ventweg.

OPPERVLAKTE
Op dit moment is er totaal ca. 50 m² kantoorruimte beschikbaar, onderverdeeld in een kantoorruimte van ca. 30 m² b.v.o. en een kantoorruimte van ca. 20 m² b.v.o.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt gemeubileerd opgeleverd en beschikt over eigen airco en een te openen raam. Een huurder kan gebruik maken van de aanwezige glasvezelverbinding en Wifi.

PARKEREN
Parkeren is gratis op eigen terrein en in de directe omgeving van het gebouw.

ENERGIELABEL
Vanwege de monumentale status is een energielabel niet verplicht.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 550,-- per maand, exclusief btw, inclusief servicekosten en internet, voor de ruimte van 30 m².
€ 450,-- per maand, exclusief btw, inclusief servicekosten en internet, voor de ruimte van 20 m²

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN / OPZEGTERMIJN
Flexibel. Opzegtermijn van 2 maanden.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van één maand huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Per direct.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan