Resultaten laden ...

Zielhorsterweg 51

490 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Het Gein

Modern kantoorpand beschikbaar aan de Zielhorsterweg in Amersfoort. De locatie kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid middels het openbaar vervoer. Station Amersfoort-Schothorst bevindt zich namelijk tegenover het pand. De op- en afritten van de Rijksweg A1 bevinden zich op circa. 5 autominuten afstand en van de A28 bevinden zich op 6 autominuten.

Bij de realisatie van het gebouw in 1998 is gekozen voor een tijdloos ontwerp en voor het gebruik van duurzame materialen wat de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede is gekomen. Mede door haar indeling is het gebouw uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven die op zoek zijn naar een mooi gebouw op een toplocatie.

Metrages (BVO)

Begane grond: ca. 80 m² BVO

Eerste verdieping: ca. 85 m² BVO

Tweede verdieping: ca. 80 m² BVO

Parkeren
In de ondergelegen parkeerkelder, beveiligd met slagbomen en voorzien van intercom, zijn voldoendeparkeerplaatsen beschikbaar. Huurprijs per parkeerplaats is € 650,- per jaar.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft gebouw een bestemming "Kantoor” waardoor bedrijven met administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening zijn toegestaan. Er zijn verschillende bedrijven die deze kantoren aan de Zielhorsterweg gebruiken als praktijkruimte. Hiervoor kan een ontheffing worden aangevraagd bij de gemeente Amersfoort.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Dauerluftung
- Garderobe
- Internet- telefonieaansluitingen
- Glasvezel
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- LED-verlichting
- Stucwerkwanden
- Te openen ramen
- Vloerbedekking
- Toiletruimte op elke verdieping
- Wandradiatoren
- WTW - installatie
- Pantry en keuken
- Zonwering

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar.

Servicekosten: € 15,- per m2 per jaar.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: De BTW regeling zal in overleg met de huurder nader bepaald worden.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan