Resultaten laden ...

Zonnehof 3A

207 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Zonnehof

Algemeen: Op loopafstand van het centrum en centraal station gelegen kantoor-/ winkelruimte op de begane grond en souterrain. De brede bestemming maakt de ruimte geschikt voor zowel kantoorhoudende als verschillende dienstverlenende functies.

De ruimte is gelegen aan Park Zonnehof, waar momenteel het voormalige GGD-gebouw wordt getransformeerd naar 12 ruime woningen. In 2017 is ook de voormalige bibliotheek al getransformeerd, naar 23 levensloopbestendige appartementen. De komende jaren zal de omgeving verder worden gestimuleerd door zes grote ontwikkelingen.

Locatie: Gelegen in de directe nabijheid van het stadscentrum en nabij A1 winkelgebied. Diverse dienstverlenende en culturele organisaties zijn in de omgeving gevestigd

Bereikbaarheid: Het NS-Station Amersfoort Centraal is op tien minuten loopafstand gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op minder dan 100 meter afstand gelegen. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 218 m².
Oppervlakte
Ca. 133 m² kantoorruimte op de begane grond.
Ca. 93 m² archief/vergaderruimte in het souterrain.
Totaal ca. 226 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: Opleveringsniveau
Het object wordt voorzien van onder andere:
- toiletgroep;
- pantry;
- gebouwgebonden installaties;
- strak gepleisterde binnenwanden;
- gietvloer;
- glasvezelaansluiting.

Bestemming: Kantoorruimte
De Zonnehof 3a beschikt over de bestemming gemend 2. Onder dit bestemmingsplan vallen de categorieën maatschappelijke voorzieningen, zakelijke dienstverlening en bedrijven die zijn aangeduid als categorie A.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 29.500,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: De servicekosten zijn € 325,- excl BTW per maand.
• Gasverbruik en vastrecht centraal gestookte verwarming
• Onderhoud centrale cv installatie
• Elektraverbruik algemene gedeelte
• Onderhoud bliksemafleider
• Schoonmaken daken
• 5 % administratiekosten

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan