Resultaten laden ...

Zutphenseweg 31 C 9

260 m2 kantoorruimte te koop in Deventer

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 285.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

TE KOOP PENTHOUSE OFFICE
Hanze Staede Toren C, 9e verdieping. Het kantoorgebouw ligt op slechts honderden meters van de op- en afrit van de snelweg A1 en is dé eyecather bij binnenkomst in de Hanzestad Deventer. Dit prachtige kantoorpand is ontworpen door Albers & Van Huut en is met haar karakteristieke groene dak zichtbaar vanaf de A1. De Zutphenseweg is tevens onderdeel van de doorgaande weg naar Raalte en Zwolle. In de directe omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven en instellingen gevestigd zoals Unica ICT, Akzo Nobel, Gasunie, Tedeco Gizeh, Nefit en Van Wijnen Bouwgroep. Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van kantorengebied Hanzepark. Hanze Staede bestaat uit 4 kantoortorens met daaronder een grote parkeerkelder. De indeling van de ruimten in Hanze Staede is multifunctioneel zodat zowel één als meerdere organisaties binnen het gebouw gehuisvest kunnen worden. De installaties en materialen garanderen een optimaal werkklimaat en geven het gebouw een luxe uitstraling.

LIGGING
Kantoorgebouw Hanze Staede is gelegen aan de drukste in- en uitvalsweg van Deventer. De A1 ligt op slechts 500 meter afstand.

BEREIKBAARHEID
Hanze Staede is met de A1 op zo'n korte afstand, uiteraard met het eigen vervoer optimaal bereikbaar. .
Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: op loopafstand bevinden zich diverse buslijnen die van en naar het Intercity NS station gaan. Per fiets is het station (en de binnenstad) binnen ca. 10-12 minuten te bereiken.

PARKEREN
Bij de aangeboden ruimte behoren 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Daarnaast is op maaiveld niveau ook voldoende parkeerruimte aanwezig.

OPPERVLAKTE
Voor de verkoop is de 9e verdieping van ca. 260 m² kantoorruimte beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Mechanische ventilatie
- Moderne topkoelingsinstallatie
- Twee liften
- Kabelgoten voorzien van data en elektriciteit
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Pantry
- Heren- en damestoilet
- Vaste kastenwand achterste kantoor blijft achter
- Verwarming
- Scheidingswanden

ENERGIELABEL
C

VRAAGPRIJS
€ 285.000,- K.K.

AANVAARDING
In overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Voor het complex van 4 torens met parkeergarage is een hoofdsplitingsakte en een Modelreglement (1992) van kracht en voor kantoortoren-C is daardoor een ondersplitsingsakte van kracht en is er een Vereniging van Eigenaars opgericht.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan