Resultaten laden ...

Zwarteweg 28

103 m2 kantoorruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Huurprijs € 1.100 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt 't Ruige Veld
Bedrijventerrein Ruigeveld

Kantoorruimte gelegen aan de Zwarteweg op de verdieping van een recentelijk gebouwd kantoorpand. De ruimte zijn opgesplitst in meerdere delen.

Deze ruimte betreft 4 kantoorkamers met een totale oppervlakte van ca. 74m2 VVO. Daarnaast is er een mogelijkheid om er een kamer van ca. 29 m2 VVO bij te huren. Hiermee komt het totaal dan op ca 103m2. Het geheel is gemeenschappelijk voorzien van een pantry en toilet en maakt deel uit van de totale verdieping waar nog één huurder aanwezig is.

De huurprijs voor deze ruimte bedraagt € 1.100,-- excl. BTW en servicekosten.

Het totaal met 5 kantoorkamers is ook te huur. Totaal heeft deze verdieping een oppervlakte van ca. 103m2 VVO. De totaalprijs van het gehele kantoor is € 1.500,-- excl.BTW en Servicekosten.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Servicekosten
Voor een ruimte van 40m2 VVO bedragen de servicekosten en 1 parkeerplaats € 425,-- excl. BTW.

De servicekosten bestaan uit: Energielasten, verwarming, internet, 1 parkeerplaats en Airco.

Huurtermijn
In overleg

Opzegtermijn
3 maanden

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste één maand huur met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan