Resultaten laden ...

Businesspark Ter Borch (Bedrijventerrein) 0 ong

3.000 m2 kavel te koop in Eelderwolde

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kavel
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Eelderwolde

Inleiding
Onder de rook van Groningen-Stad en op de grens van natuurgebied de Onlanden ligt Businesspark Ter Borch. Een Drentse toplocatie direct aan de A7 en vlakbij de A28 en met luchthaven Groningen Airport Eelde op steenworp afstand. Het is de ideale plaats om te ondernemen, te werken en te wonen. En er zijn kavels beschikbaar.

Ondernemen op Businesspark Ter Borch is zaken doen in een groene en parkachtige omgeving. Het bedrijventerrein sluit naadloos aan bij de woonwijk Ter Borch en het natuurgebied De Onlanden. En dit alles met het centrum van Groningen op slechts 10 minuten afstand.

Indeling
Verwacht vooral geen regulier bedrijventerrein: Businesspark Ter Borch kent een duidelijke toegevoegde waarde en bestaat straks uit drie plandelen: aan de zuidzijde is de plek waar stijlvol wonen en werken wordt gecombineerd, noordelijk hiervan is het parkachtige bedrijvendeel en naast Hotel Van der Valk ligt de dynamische snelweg hub.

Hoogwaardige panden om te werken
Het hart van het businesspark wordt gevormd door het parkachtige ondernemersgebied. Ruim opgezette stedelijke bebouwing met bouwhoogten tot 25 meter, karakteristiek, ingetogen en stijlvol. Een prima omgeving om te ondernemen. Er is ruimte voor een breed scala aan activiteiten zoals IT, gezondheid en leisure.

Dynamische snelweg hub
In de snelweg hub is ruimte voor snelweg gerelateerde programma's. Er is plaats voor bijvoorbeeld horeca, een benzinestation, autowasserette, quickstomerij, pick up points. Hierdoor ontstaat een bijzonder ondernemersklimaat dat gebruik maakt van de dynamiek van de snelweg. McDonalds heeft zich hier al gevestigd.

Bereikbaarheid
De A7, gelegen direct aan het Businesspark en bereikbaar via afslag Hoogkerk, verbindt u rechtstreeks met de Randstand en via Noord-Duitsland met Noord- en Oost-Europa. Via de A28 is het midden van het land goed bereikbaar. Groningen Airport Eelde ligt op slechts 10 minuten rijden van het businesspark. Met het OV bent u in 10 minuten in het centrum van Groningen. Amsterdam is binnen 2 auto-uren te bereiken, Groningen Seaports binnen een half uurtje.

Omgeving
Het Transferium Hoogkerk, het Van der Valk Hotel en McDonalds zijn volop in bedrijf.

Ten zuiden van Businesspark Ter Borch ligt Crematorium Ommeland en Stad in een ruim opgezet park. Aansluitend is nieuwbouwwijk Ter Borch volop in ontwikkeling. In de laatste deelwijk Rietwijk loopt de kavelverkoop voorspoedig. Rietoevers en brede watergangen bepalen hier het beeld.

Businesspark Ter Borch ligt vlakbij natuurgebied de Eelder- en Peizermaden, het recreatiegebied Paterswoldsemeer en de binnenstad van Groningen.

Bijzonderheden
- Stijlvol wonen en werken
- Uitstekend bereikbaar;
- Veel ontwikkelmogelijkheden;
- Hoogwaardige panden;
- Groene uitstraling;
- Flexibele kavelverdeling;
- Goede zichtlocaties.

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u op Businesspark Ter Borch kunnen bieden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan