Resultaten laden ...

Businesspark Ter Borch (Woon- Werkkavels) 0 ong

800 m2 kavel te koop in Eelderwolde

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kavel
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Soester Hoogt

Inleiding
Ontspannen zaken doen op de grens van stad en land

Onder de rook van Groningen-Stad en op de grens van natuurgebied de Onlanden ligt Businesspark Ter Borch. Een Drentse toplocatie direct aan de A7 en vlakbij de A28 en met luchthaven Groningen Airport Eelde op steenworp afstand. Het is de ideale plaats om te ondernemen, te werken en te wonen. En er zijn kavels beschikbaar.

Ondernemen op Businesspark Ter Borch is zaken doen in een groene en parkachtige omgeving. Met het centrum van Groningen op slechts 10 minuten afstand.

Wonen en werken in een natuurlijke omgeving
Ondernemers die luxe willen wonen met hun bedrijf aan huis zijn hier aan het juiste adres. Vanuit woning en tuin is het uitzicht op de ecozone en de waterrijke woonwijk van Ter Borch, het natuurgebied De Onlanden en stad Groningen liggen om de hoek. Dat betekent alle ruimte om naast het werk te ontspannen in de natuur.

De kavels
Er zijn nog woonwerkkavels beschikbaar. De diepte van de kavels ligt vast (ca 43 m²), maar de breedte is bespreekbaar. Wel geldt een minimum breedte van 20 meter. Het woon- en werkdeel zit in een samengesteld volume. Het werken presenteert zich aan de straat, het wonen aan de ecologische zone.

Vraag ons ook naar onze bedrijvenregeling. Mogelijk komt u in aanmerking voor subsidie als u uw bedrijf hier vestigt.

Indeling Businesspark
Verwacht vooral geen regulier bedrijventerrein: Businesspark Ter Borch kent een duidelijke toegevoegde waarde en bestaat straks uit drie plandelen: aan de zuidzijde is de plek waar stijlvol wonen en werken wordt gecombineerd, noordelijk hiervan is het parkachtige bedrijvendeel en naast Hotel Van der Valk ligt de dynamische snelweg hub.

Bereikbaarheid

De A7, gelegen direct aan het Businesspark en bereikbaar via afslag Hoogkerk, verbindt u rechtstreeks met de Randstand en via Noord-Duitsland met Noord- en Oost-Europa. Via de A28 is het midden van het land goed bereikbaar. Groningen Airport Eelde ligt op slechts 10 minuten rijden van het businesspark. Met het OV bent u in 10 minuten in het centrum van Groningen. Amsterdam is binnen 2 auto-uren te bereiken, Groningen Seaports binnen een half uurtje.

Omgeving
Businesspark Ter Borch ligt vlakbij natuurgebied de Eelder- en Peizermaden en het recreatiegebied Paterswoldsemeer, op steenworp afstand van Groningen. Het transferium Hoogkerk ligt om de hoek. In de laatste deelwijk Rietwijk van de woonwijk Ter Borch loopt de kavelverkoop voorspoedig. Rietoevers en brede watergangen bepalen hier het beeld.

Bijzonderheden
- Stijlvol wonen en werken;
- Uitstekend bereikbaar;
- Veel ontwikkelmogelijkheden;
- Hoogwaardige panden;
- Groene uitstraling;
- Flexibele kavelverdeling;
- Goede zichtlocaties;
- Stijlvol wonen en werken.

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u op Businesspark Ter Borch kunnen bieden.

Neem hiervoor telefonisch contact op via 0592 - 266 662 of stuur een e-mail naar businesspark@tynaarlo.nl.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan